4 huizen voor minder dan… € 30.000!

Overal staat te lezen dat de vastgoedprijzen in België, ondanks de verschillende crises, de hoogte in schieten. Zijn er nog betaalbare panden in België? Ja, maar je moet wel wat extra kosten incalculeren!

1.    Hornu: 2 huizen voor € 19.000!

Het terrein van 2 are 47 ca bevat twee volledig te restaureren woningen. Het zijn natuurlijk ruïnes, maar je kan er perfect een gezinswoning van maken! Let wel, de kosten van de vastgoedmakelaar zijn niet in de prijs inbegrepen en zijn voor rekening van de koper.

2.    Quaregnon: € 20.000

Eerlijk, het huis niet bewoonbaar en klaar voor de sloop. Maar voor de vraagprijs (exclusief kosten voor de makelaar ten laste van de koper) kan je hier zeker iets van maken!

3.    Jemelle: € 29.000

Een karaktervol, mooi pand aan een erg schappelijke prijs! Alles moet natuurlijk vernieuwd worden, maar er is potentieel om hier een leuk huisje van te maken… Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 60 m2 en een tuin van 4 m2.

4.    Dourbes: € 30.000

Deze oude schuur kan worden omgetoverd tot een woning. Het stenen pand krijgt extra cachet door de nabijheid van het natuurpark van Viroinval.


Terug naar het nieuwsoverzicht