Belfius in zee met Rossel en Roularta om van Immovlan het digitale referentieplatform te maken!

Met een participatie van 30% wordt Belfius een referentieaandeelhouder van Immovlan, naast de Rossel Group (35%) en Roularta Media Group (35%).

Deze drie aandeelhouders zijn van plan om van Immovlan het referentieplatform voor digitaal vastgoed in België te maken. Bovendien zal hun dienstenaanbod met betrekking tot residentieel vastgoed gediversifieerd worden.

Immovlan: De sterkste groei in België!

Met gemiddeld meer dan 4,5 miljoen bezoeken en 300.000 contacten per maand voor 140.000 panden die te koop of te huur staan, in het bijzonder door 3.000 makelaars, is Immovlan de 2de belangrijkste speler op de Belgische markt. Eric Spitzer, CEO van Immovlan, is blij met deze overeenkomst: “De intrede van Belfius in de hoofdstad van Immovlan stelt ons in staat om onze ontwikkeling te versnellen, ons verkeer te vergroten, ons aanbod van eigendommen uit te breiden en nieuwe diensten te ontplooien voor onze gebruikers en klanten, en onze relaties met makelaars te versterken. Meer dan ooit is het de ambitie van onze aandeelhouders om uiteindelijk te streven naar leiderschap in de sector, zowel op het gebied van verkeer als op het gebied van innovatie.”

Belfius, een digitale pionier die zijn expertise op tafel brengt

Aan Belfius-zijde is CEO Marc Raisière verheugd over deze kapitaalinvestering: “Drie solide Belgische partners hebben zich verenigd rond het idee om het referentieplatform voor digitaal vastgoed op de Belgische markt uit te bouwen. Onze deelname aan Immovlan past perfect in onze ambitie om als digitale pionier te blijven innoveren in de Belfius-app, een echte partner te zijn voor onze klanten bij de realisatie van hun woningbouwprojecten en om onze strategie op het gebied van vastgoed te blijven inzetten.”


Terug naar het nieuwsoverzicht