Feedback op Cozyvisit van ImmoVlan: “Nog eens!”

Cozyvisit by Immovlan: onze formule om te huur of te koop staande woningen virtueel te bezoeken, is een groot succes. We spraken met Coralline Chen van Way-Home Properties, de allereerste klant van Cozyvisit. Benieuwd naar haar feedback?

IV: Vertel ons, hoe is de eerste Cozyvisit verlopen?

“Goed! We hadden dit virtuele bezoek degelijk voorbereid en een van de kandidaten toonde een grote belangstelling voor het pand. Momenteel zijn we volop in bespreking met deze persoon. Gezien deze eerste positieve ervaring ben ik van plan om Cozyvisit te gebruiken voor twee andere woningen in mijn portefeuille die zich ook goed lenen voor een dergelijk bezoek”.

IV: Zonder het pand fysiek te hebben bezocht, is deze persoon van plan om het pand te kopen?

“Ik kende de klant al van vorige bezoeken. Maar het klopt dat we dankzij Cozyvisit en dus zonder een fysiek bezoek in de volgende fase zijn beland. Het gaat weliswaar om een huurwoning en de persoon in kwestie, die binnenkort naar Brussel verhuist voor zijn professionele activiteit, was beperkt in tijd en moest snel beslissen”.

IV: Was het systeem gemakkelijk te gebruiken?

“Als je eenmaal de basisbediening begrijpt, verloopt alles vrij intuïtief. Ik vond het e-mail link-systeem een half uur voor het bezoek ideaal.”

IV: Welke voordelen zie je?

“Onder de huidige omstandigheden stelt dit systeem ons in staat om dossiers te behandelen die anders volledig stil zouden liggen, totdat de klassieke bezoeken worden hervat dus. Na de coronacrisis kan dit een uitstekende manier worden om onnodige bezoeken te vermijden en fysieke bezoeken te reserveren voor de meest serieuze kandidaten die al een zeer nauwkeurig beeld hebben van de woning in kwestie”.

IV: Welke toekomst ziet u voor dit soort oplossingen?

“Een hervatting van de fysieke bezoeken op 4 mei is helemaal nog niet gegarandeerd, dus het is nu het moment om dit soort oplossingen maximaal te ontwikkelen. We evolueren naar een steeds meer digitale wereld, wat er ook gebeurt, en het is aan ons makelaars om er vandaag al aan te wennen.”

Klik hier om panden met Cozyvisit te bezoeken!


Terug naar het nieuwsoverzicht