“Cozyvisit by Immovlan”: Hoe werkt het concreet?

De tunnel is donker en lang, maar we kunnen het licht aan het eind al zien. De vastgoedsector bereidt zich voor op een herstel. Ben jij op zoek naar een woning om te kopen of te huren? Bereid je voor op de herlancering door nu al volop op zoek te gaan dankzij “Cozyvisit by ImmoVlan”. We leggen uit hoe het werkt…

Wat is een “Cozyvisit”?

Een Cozyvisit is een virtueel bezoek aan een woning, door middel van een videoconferentie met de makelaar. Zo kan je alle details van het pand te weten komen, de essentiële documenten in handen krijgen, alle vragen stellen in je opkomen en ook onmiddellijk alle antwoorden krijgen. Een veilige en verantwoorde manier om een huis te ontdekken, want je blijft gewoon thuis.

Hoe vind ik een woning die beschikbaar is voor een “Cozyvisit”?

Op de homepage geeft een Cozyvisit-rubriek je direct toegang tot al deze eigendommen. Als je een klassieke zoekopdracht uitvoert, geeft een Cozyvisit-logo aan of de woning als “Cozyvisit” kan worden bezocht.

Hoe schrijf ik me in?

  • Vink gewoon het vakje aan met ‘Ik maak een afspraak voor de volgende Cozyvisit’.
  • Kies vervolgens een datum en tijd die bij je past.
  • Herhaal de handeling voor de andere eigendommen waarin u geïnteresseerd bent.

Hoe annuleer ik een Cozyvisit?

Als je niet meer beschikbaar bent voor de Cozyvisit, klik dan op de link die verwijst naar “deelname annuleren”. Je kan je deelname ook annuleren via je persoonlijke ruimte op “myImmovlan”.

Wat moet ik doen tijdens de Cozyvisit?

  • Zorg er eerst voor dat je je vragen hebt voorbereid, zodat je het meeste uit deze uitwisseling kunt halen. Om ons adviezen nog eens te lezen, klik hier.
  • Gebruik bij voorkeur een computer met een luidspreker, een microfoon en een camera (niet verplicht, maar sterk aanbevolen).
  • Klik op het geplande tijdstip op de link die je in je mailbox hebt ontvangen om verbinding te maken met de Cozyvisit.
  • Maak gebruik van vragen van andere mensen om aantekeningen te maken en meer te weten te komen over de woning waarin je geïnteresseerd bent.

Klik hier om panden met Cozyvisit te bezoeken!


Terug naar het nieuwsoverzicht