Cozyvisit: Hoe Immovlan tijdens de lockdown een revolutie teweegbrengt in de vastgoedsector!

Eigendommen bezoeken, mag momenteel niet, maar dit betekent niet dat een nieuwe woning vinden onmogelijk is! Immovlan heeft namelijk een revolutionaire oplossing uitgedokterd om zowel kandidaat-kopers/huurders als makelaars te helpen in deze periode van crisis. De CEO van ImmoVlan, Eric Spitzer, vertelt ons meer over zijn geheim (dat er nu geen meer is): “cozyvisit by Immovlan”.

“cozyvisit”, waarover gaat het?

“Cozyvisit is een digitaal platform dat het mogelijk maakt om eigendommen te kunnen (blijven) bezoeken. Interactiviteit staat hierbij voorop, en dus wordt telkens een videoconferentie voorzien tussen de makelaar enerzijds en de kandidaat-koper(s) of -huurder(s) anderzijds. Technologisch gezien, is dit erg eenvoudig en da’s meteen een zeer sterk punt van dit systeem: het is snel, praktisch, gemakkelijk en interactief.”

Hoe werkt het concreet voor de makelaar?

“Heel eenvoudig! Je hoeft absoluut geen technologie-expert te zijn om het systeem te begrijpen. Op Immovlan selecteert de professional een of meerdere gepubliceerde eigendommen waarvoor hij of zij een cozyvisit wil organiseren. Voor elk pand kan een presentatiedatum en -tijd worden ingesteld. Vervolgens kunnen kandidaten zich inschrijven voor een bezoek en zich op het geplande tijdstip aansluiten. De makelaar zal dan van zijn kant het pand presenteren door verbinding te maken met het videoconferentieplatform, via de link die op het geplande tijdstip is voorzien.”

Hoe zit het met toekomstige huurders/kopers? Wat moeten ze doen?

“Het enige wat hen te doen staat, is het virtuele bezoekschema aanvinken van de woning(en) of eigendom(men) die ze willen bezoeken, vervolgens een tijdslot kiezen en zichzelf inschrijven.”

Welke rol speelt Immovlan?

“We stellen het cozyvisit-bezoekplatform ter beschikking van makelaars en kandidaat-kopers en -huurders. We zorgen ook voor de promotie van  cozyvisits die gepland zijn voor de nabije toekomst. Uiteraard verzamelen we de registraties en sturen we herinneringsmails voor het geplande tijdstip. De makelaar krijgt van zijn kant feedback van cozyvisits, waarbij de gegevens van de deelnemers worden meegegeven. We zorgen ook voor het beheer van het volledige schema om overlappende bezoeken te vermijden. De kandidaat-kopers/huurders krijgen steeds een bevestiging en een herinnering van hun inschrijving, met de links die hen in staat stellen om verbinding te maken met het platform.”

Klik hier om panden met Cozyvisit te bezoeken!


Terug naar het nieuwsoverzicht