5 tips om de lente in huis te halen!

Met de coronacrisis mag het dan misschien wat ondergesneeuwd zijn: de lente is in het land! Tijd om de lente in huis te halen. Laat het licht binnen, voel de voorjaarswind waaien en en geniet van dit prachtige seizoen.

Begin met een schoonmaak

Tijd om de winter buiten te borstelen! Met een voorjaarsschoonmaak zorg je voor een frisse start. Na het poetsen is het tijd om die dikke plaids en donkere kussen weg te moffelen en te vervangen door lichte, frisse exemplaren in katoen.

Breng kleur in huis

Weg met die somberheid! Verf een wand, ga voor vrolijke kleuren in je interieur en breng wat pit. Ook je vloerkleed kan misschien net wat uitbundiger. Met fellere accentkleuren haal je de lente in huis. En ja, dit mag tijdens de zomer gerust allemaal blijven.

Vrolijkheid troef

Ga zelf aan de slag of zet desnoods de kinderen aan het werk en maak een vrolijke wand. Posters, foto’s of tekeningen, ze doen wonderen. Vrolijke prints en/of vakantiefoto’s zorgen voor de nodige schwung. Doe gerust inspiratie op op platformen als Pinterest.

Planten als eyecatcher

Het groen begint te bloeien. Narcissen en pioenrozen zorgen voor een leuke lentelook in huis. Haal het groen van buiten naar binnen. Zeker in deze periode een verstandige beslissing.

Lekkere lentegeur

De natuur ruikt heerlijk in de lente. Die geur kun jij ook in huis halen. Geurstokjes of sprays, meer is er niet nodig. Kies de geur die bij je past en zorg voor een huisparfum. Thuiskomen wordt zo eens zo plezierig en ook bezoekers zullen je erover aanspreken. De perfecte geur maakt jouw interieur helemaal af.


Terug naar het nieuwsoverzicht