Een luchtreiniger tijdens deze lockdown? Zeker de juiste keuze!

Tijdens de lockdown hele dagen binnen zitten, heeft zo zijn gevolgen. Vervuilde binnenlucht kan namelijk gemakkelijk je gezondheid beïnvloeden, net als je moraal… Gelukkig bestaan er oplossingen…

Een luchtzuiveraar is daarom een ideale oplossing om de lucht gezond en vrij van bacteriën te houden. Het is ook geknipt om mensen die lijden aan pollen- of stofmijtallergieën, astma of die regelmatig geconfronteerd worden met lucht die vervuild is door sigarettenrook. Niet minder dan 5 filters worden gebruikt!

Stof, bacteriën, virussen, sigarettenrook en vele andere verontreinigingen zitten dus gevangen in de luchtreiniger. De lucht die naar buiten komt, wordt aanzienlijk gezuiverd, wat het leven thuis of op kantoor veel aangenamer maakt.

De Airtherapy luchtreiniger, gemaakt in Zwitserland, is zonder twijfel een must voor iedereen die gezonde en ongerepte lucht in huis wil hebben. Wij bieden tijdelijk een beperkte voorraad van 400 stuks, elk voor 795 euro! Dit betekent een besparing van € 200 en bovendien is de levering gratis.

Meer info nodig? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht