Een waterverzachter met een fikse korting: Waarom nu investeren?

Een waterverzachter verandert je leven. En niet alleen jouw leven, want ook je leidingen en apparaten zullen een tweede jeugd krijgen!

Kalk = taboe?

Helaas is kalkaanslag even gewoon als schadelijk! Het maakt de muren van douches wit, verstopt kranen en leidingen en beschadigt elektrische apparaten, wat niet alleen hun levensduur verkort, maar ze ook minder efficiënt maakt. Een waterontharder is dus een waardevolle investering, want zo bespaar je tot 630 euro per jaar. Bovendien hoef je niet eens ontkalkingsmiddelen te kopen!

Huid en haar in een betere conditie dan ooit tevoren!

Zacht en dus kalkvrij water heeft ook een effect op je lichaam: je huid en haar worden merkbaar zachter. Ideaal dus voor mensen met een gevoelige huid! Bovendien laat een stoomstrijkijzer geen sporen van kalkaanslag achter op kleding én gaat de was veel langer mee

Met Aqua Service bieden wij je warme kortingen aan! Waterontharders worden aangeboden met een korting van € 150 en bovendien zijn de installatie en de levering gratis, wat ook weer een besparing van € 150 betekent. Tot slot biedt Aqua Service gratis zout aan voor het eerste jaar, ter waarde van € 100. Alles samen bedraagt de winst… € 400!

Kijk je naar jet budget, tel dan € 1.345 in plaats van € 1.745 voor een installatie voor maximaal 4 personen en € 1.420 in plaats van € 1.820 voor een ontharder voor maximaal 8 personen. Let ook op de garantie van… 20 jaar!

Vul voor meer informatie onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht