5 Instagrammers die je thuis doen sporten

De lockdown staat voor veel mensen gelijk aan verveling en/of junkfood. Nochtans kan je deze vrijgekomen tijd beter gebruiken om je lichaam fit te houden. Maar wat als je geen tuin of apparaten hebt? Geen probleem dankzij het advies van deze fitnessprofessionals…

Virtuele coaches en andere sportbeoefenaars zijn er om u te helpen. Sommigen, zoals Sissy Mua, aarzelen niet om hun fitnessapplicatie gratis aan te bieden tijdens de lockdown. En als je geen zin hebt om een korte broek aan te trekken en te zweten, is het ook mogelijk om yoga of zelfs meditatie te leren!

@london_fitness_guy

James zit in Londen en biedt in de vorm van korte video’s een veelvoud aan oefeningen om binnen en buiten te doen, meestal zonder enige uitrusting. James’ advies is gratis, volg hem gewoon op Instagram om toegang te krijgen tot zijn berichten en video’s.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par London Fitness Guy (@london_fitness_guy) le

@sissymua

Deze succesvolle fitgirl, met 830.000 abonnees op Instagram, biedt een verscheidenheid aan trainingen, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter. Ze is vooral bekend om haar Bikini met Sissy programma, dat cardio oefeningen combineert met spierversterking.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Sissy (@sissymua) le

@tiboinshape

Oefenen terwijl je plezier hebt, dat is wat Tiboinshape uit Toulouse, een van de sterren van het genre op sociale netwerken, je biedt. Met zo’n 3,5 miljoen abonnees op Instagram is hij voorstander van krachttraining, of je nu wilt droogtrainen of aankomen.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Tiboinshape (@tiboinshape) le

@mounji_coaching

Nieuw in het segment van de thuistraining biedt landgenoot Mounji drie eerste oefeningen aan op zijn Instagram-account, gaande van fullbody tot persoonlijke uitdaging, en dit alles steevast met een goed humeur. De toegang tot deze verschillende video’s is gratis.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Idjouadiene Mounji (@mounji_coaching) le

@kinoyoga

De yogakoningin! Met meer dan een miljoen volgers op Instagram biedt deze gediplomeerde yogacoach (en auteur van talrijke boeken over dit onderwerp) video’s voor beginners, praktische adviezen en filosofische sequenties over yoga.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kino MacGregor (@kinoyoga) le


Terug naar het nieuwsoverzicht