5 villa’s in Vlaams- en Waals-Brabant voor minder dan 300.000 euro

Werk je in Brussel, maar heb je geen zin om veel geld neer te tellen voor een bescheiden appartement? Weet dat er nog steeds goedkopere buitenwijken bestaan, zowel ten noorden als ten zuiden van de hoofdstad. Een greep uit het aanbod…

Grote villa voor 299.000 €

We beginnen met deze prachtige familievilla gelegen in de gemeente Lennik en in een rustige woonwijk, dicht bij winkels en scholen. Het huis bevat drie slaapkamers op de 1se verdieping. De zolder ombouwen tot een vierde slaapkamer is mogelijk.

Mooie villa met tuin voor 295.000 €

We gaan verder met deze mooie villa, gelegen in de gemeente Bossut-Gottechain, in een doodlopende straat van een woonwijk. Met een woonoppervlakte van 160 m² bestaat dit pand uit drie slaapkamers op de bovenverdieping, met een grote badkamer. Het gelijkvloers bevat een studeerkamer, een lichte woonkamer en een volledig uitgeruste keuken.

Villa voor 275.000 €

Deze mooie villa is gelegen in de gemeente Jauche, op een prachtig perceel van 12 hectare. De oppervlakte bedraagt ongeveer 120 m² en we tellen drie slaapkamers, een badkamer en een kantoor op de bovenverdieping. Op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer, die uitkomt op het terras en op de grote moderne keuken.

Kleine villa met grote tuin voor 270.000 €

In een van de meest populaire wijken van de gemeente Rixensart vinden we deze mooie villa van 75 m², gelegen op een groot terrein van bijna 10 are. Het bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer, een mooie en lichte woonkamer en een kleine keuken. Een huis vol charme dat renovatiewerkzaamheden nodig heeft.

Villa voor 269.000 €

We sluiten ons overzicht af met deze woning, ideaal gelegen in een rustige omgeving, in de gemeente Lathuy. De villa bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een grote woonkamer met zithoek. De mooie en grote tuin is zeker een pluspunt.


Terug naar het nieuwsoverzicht