4 gemeubelde appartementen te koop in Brussel voor minder dan € 180.000

Als je een pand koopt, denk dan ook zeker aan het budget dat je nodig hebt voor de meubels! Om verrassingen te vermijden, kan je een woning kopen die al gemeubeld is… Dat bespaart je heel wat moeite en al die meubels zijn al gemonteerd en aangepast aan de woning!

Studio in het historisch centrum van Brussel

We beginnen met deze mooie studio van 30 m2 die ideaal gelegen is in het historisch hart van onze hoofdstad. De studio bestaat uit een slaaphoek met bureau, een kleine, functionele kitchenette en een badkamer. Nieuw en met meubels!

Appartement in een kalme residentie

Dit appartement bevindt zich op de derde verdieping van een kalme residentie, dicht bij winkels. Je beschikt over een kamer met tweepersoonsbed en opbergruimte en een woonkamer, kitchenette en badkamer.

Appartement met terras

We gaan verder met dit mooie, gemeubelde appartement aan Tour & Taxi en dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De 36 m2 omvat een mooie woonkamer met zicht op de tuin van de residentie, een kleine, functionele keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Mooi appartement in een residentie

Ook in het centrum van Brussel in de buurt van Tour & Taxi ligt dit mooie, gemeubelde appartement voor minder dan € 180.000. Daarvoor krijg je een kamer met tweepersoonsbed, badkamer, uitgeruste keuken en woonkamer met eethoek.


Terug naar het nieuwsoverzicht