De minst dure huizen van Brussel, Knokke en Spa

13/01/2022

Knokke en Spa zijn twee steden die geliefd zijn bij Belgen, zowel uit het Noorden als het Zuiden van het land. Twee watersteden ook met een prestigieuze reputatie. Hoeveel moet je uitgeven om er een huis te kunnen kopen? We vergelijken met een pand in Brussel.

Huis in Laeken voor €299.000

Deze mooie eengezinswoning van +/- 110m² telt 3 slaapkamers. Het huis is momenteel opgedeeld in 2 appartementen. Het is als volgt samengesteld: op het gelijkvloers – een inkomhal, een woonkamer, een slaapkamer, een doucheruimte en een toilet. Op de 1ste verdieping – een ingerichte keuken en een eetkamer. Op de tweede verdieping – twee aanpalende slaapkamers en een doucheruimte. Er is wat werk aan het huis. Het is ideaal gelegen, dicht bij scholen, winkels, parken en openbaar vervoer.

Huis in Knokke voor €285.000

Dit huis staat in een charmante en zeer rustige buurt in Sluis (Nederland). Deze gemeente ligt aan de andere kant van de grens, op slechts 9 km van Knokke. Het huis wordt momenteel verhuurd maar is goed onderhouden. inkom met toilet, trap, zonnige woonkamer met parketvloer, aparte en volledig ingerichte keuken met ingebouwde koelkast, oven en afwasmachine. Via de keuken is er toegang tot een mooie stadstuin met fietsenstalling en uitgang naar de achterzijde. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche. Zolder.

Huis in Spa voor €140.000

Charmante rijwoning in het centrum van Spa. Zeer dicht bij alle voorzieningen (scholen, winkels, treinstations) en toeristische attracties (casino, stadscentrum…). Het huis is als volgt samengesteld: op het gelijkvloers een woonkamer in 2 stukken en een doucheruimte met inloopdouche. Op de eerste verdieping een keuken en een eerste slaapkamer van 11m². De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers van elk 2m² groot. De zolder op de derde verdieping kan ingericht worden als kantoor.