De 3 duurste huizen in Brussel!

In Brussel kost een statig viergevelhuis al gauw 900.000 euro, en da’s nog een pak minder dan wat er voor deze 3 gigantische villa’s in onze hoofdstad wordt gevraagd. Kijk maar!

Volledig gerenoveerd huis uit 1928 voor € 3.490.000

We beginnen in schoonheid, met deze prachtige villa uit de jaren ’30, die met grote zorg en een duidelijk gevoel voor detail is opgeknapt! Het huis is gelegen op een uitgestrekte tuin van 7 are en bestaat uit 5 slaapkamers, waaronder twee suites, vier badkamers, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een grote, moderne, hyperuitgeruste keuken. En wat nog? Een lift!

Luxueuze villa met grote tuin voor € 2.350.000

Ook deze villa dateert uit de jaren ’30 en is volledig gerenoveerd. We tellen 4 grote slaapkamers, 2 badkamers, een grote keuken die openstaat voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook een bibliotheek. Merk op dat het huis ook een appartement heeft met een aparte ingang. Niet moeilijk op meer dan 20 are grond.

Beaux-Arts villa van 1926 voor € 1.900.000

Tot slot is hier een weelderige villa vol karakter die nog niets van zijn charme van weleer heeft verloren. Parketvloeren, gravures, houtwerk en andere historische details gaan samen met moderne faciliteiten voor een echt succesvol resultaat. Er zijn 4 grote slaapkamers, 2 badkamers en een mooie keuken. En in de kelder: een appartement met een aparte ingang…


Terug naar het nieuwsoverzicht