5 mooie studio’s aan zee voor minder dan € 150.000

Frisse lucht, een adembenemend uitzicht op de open zee en een unieke sfeer! Een pied-à-terre aan zee is het gevoel dat je op vakantie kunt gaan wanneer je maar wilt!

Studio met zicht op zee in De Panne

Zoals gewoonlijk beginnen we sterk! Deze prachtige studio is gelegen op de 7de verdieping van de Wellington residentie. Vanaf het kleine balkon kan je de zee bewonderen, maar ook de toeristen bespioneren die over de Esplanade wandelen! Klein maar fijn (39 m²) is deze studio toch uitgerust met een aparte slaapkamer met stapelbed en een mooie badkamer.

Kleine studio met zicht op zee in Westende

Alweer een zeldzame parel voor je gevonden! Dit appartement heeft ook een prachtig uitzicht op zee en is erg praktisch. Het heeft zelfs een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Kortom, misschien heb je je optrekje aan zee gevonden!

Moderne, praktische studio in Oostende

We gaan verder met deze prachtige studio, die ook op een paar stappen van de zee ligt. Het pand is ongeveer 32 m² groot en is geschikt voor maximaal 4 personen. Aan de indeling ervan werd bijzondere aandacht besteed. Zo is bijvoorbeeld het tweepersoonsbed, dat in de muur is ingebouwd, in opgeklapte toestand in de kledingkast verborgen.

Grote studio in Blankenberge

Alweer een mooie studio niet ver van de kust, vlakbij het centrum van Blankenberge. Deze 41 m² grote woning is zeer licht en goed onderhouden en biedt gemakkelijk plaats aan 4 personen op vakantie, met name dankzij de tweepersoonskamer. We zien ook een doucheruimte en een apart toilet.

Mooie studio in Knokke

We eindigen in schoonheid met deze 35 m² grote, volledig gerenoveerde studio, gesitueerd op het gelijkvloers van een zeer rustige residentie. Op amper een straat van het strand en op korte wandelafstand van het centrum gelegen, is dit pand ideaal voor investeerders of vakantiegangers.


Terug naar het nieuwsoverzicht