5 nieuwe woningen in Brussel voor minder dan € 350.000

Een nieuwe woning kopen in Brussel voor 350.000 euro? Verwacht natuurlijk geen villa in Elsene, maar je zult verbaasd zijn over wat er te koop staat!

Groot appartement met 3 kamers met uitzicht op het centrum

We beginnen onze top 5 met dit uitzonderlijke appartement. Het is gelegen aan de rand van Brussel, is bereikbaar met de fiets en valt extra in de smaak vanwege de mooie woonkamer, zeer licht omdat het direct uitkomt op het terras. De Amerikaanse keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Wat de slaapkamers betreft, daarvan zijn er 3, waarvan er één is uitgerust met een eigen badkamer en dressing.

Gelijkvloersappartement met terras en tuin

Deze top begint goed! We gaan verder met dit grote appartement van 120 m², gelegen op de begane grond van een residentie. U zult genieten van een prachtige tuin en van het terras, toegankelijk vanuit de woonkamer. Deze flat is voorzien van 3 mooie slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer en kleedkamer. Zoals gebruikelijk in deze stijl van appartement is de keuken modern en van alle gemakken voorzien.

Mooi appartement vlakbij het centrum

We gaan verder met dit pand dat jonge koppels of onafhankelijke individuen moet verrukken. Dit mooie appartement heeft echt wel veel te bieden. In de eerste plaats is de ligging ideaal, want het ligt op een steenworp afstand van de Koninginnegalerij en het Muntplein. Let ook op de grote slaapkamer en de lichte woonkamer die uitkomt op een prachtig terras van 30 m², evenals de volledig uitgeruste keuken. Gelegen in een rustige residentie.

Luxe-appartement, ideaal gelegen

Onze top is bijna voorbij, maar dat weerhoudt ons er niet van om je deze geweldige woning te presenteren! Dit appartement is gelegen in de buurt van de beroemde Tour & Taxi-site, een paar stappen van het stadscentrum en aan het kanaal. Het bestaat uit 2 slaapkamers en een grote woonkamer die uitkomt op het terras. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de hoofdstad!

Luxe-appartement

We eindigen in schoonheid met dit appartement van 104 m², met een terras van 14 m² . We tellen twee grote kamers, een heldere leefruimte en een volledig uitgeruste keuken. Geschikt voor de meest veeleisende stadsbewoner en uitgerust met huishoudelijke apparaten van de beste merken. De afwerking is niet verwonderlijk uitstekend. Je zal wel tot mei van dit jaar geduld moeten oefenen voor een eerste echte blik…


Terug naar het nieuwsoverzicht