300.000 euro budget voor een huis: in Brussel, Oostende of Charleroi?

4/12/2019 - Immovlan.be

Gemiddeld genomen, kost een huis in België bijna € 300.000. Da’s een pak geld. Benieuwd wat je ervoor in de plaats krijgt in Brussel, Oostende of – voor de liefhebbers – Charleroi? Kijk hieronder maar!

Brussel: te renoveren huis met handelszaak

Dit huis ligt net boven het gemiddelde wat de vraagprijs ervan betreft. Het pand moet weliswaar worden gerenoveerd, al bevat het ook een handelszaak. Bovendien kan je bepaalde delen ervan verhuren, aan studenten bijvoorbeeld.

Oostende: volledig gerenoveerd huis

In Oostende kan je met 300K op je rekening aanspraak maken op dit prachtige huis, gelegen op de hoek van een rustige straat en dicht bij winkels, het openbaar vervoer en scholen. Met een oppervlakte van 172 m², omvat het 4 grote slaapkamers, een grote badkamer, een grote woonkamer en een volledig uitgeruste keuken.

Charleroi: herenhuis nabij het centrum

Het goedkoopste huis van deze lijst ligt niet toevallig in Charleroi, vlakbij het centrum. De woonoppervlakte bedraagt 238 m². Je kan er een kantoor, een studio of meerdere studentenkoten in integreren. We tellen 5 (!) slaapkamers, 2 badkamers, een grote keuken die uitkomt op de woonkamer en een grote tuin van 70 m².


Terug naar het nieuwsoverzicht