De 5 grootste huizen te koop in België

3/12/2019 - Immovlan.be

Tegenwoordig is het bon ton om kleiner te gaan wonen, al is lang niet iedereen daarvoor te vinden. Is een appartement van 100 m² veel te krap? Kijk dan eens naar deze huizen!

Groot huis van 1000 m² op 3 verdiepen

Het grootste huis dat momenteel te koop staat, ligt in het hart van de Ardennen, in het kleine dorpje Beho. Naast dit enorme stenen gebouw van 1000 m² op 3 verdiepingen, is er ook een 20 hectare grote bouwkavel, een landbouwweide en een dennenboerderij aanwezig.

Grote, recent gerenoveerde boerderij van 778 m²

Gelegen in het Pajottenland, is deze prachtige boerderij opmerkelijk, niet alleen omwille van de ruimtes, maar ook om de uitstekende afwerkingskwaliteit. Dit prachtige u-vormige gebouw met zwembad in het centrum biedt vele mogelijkheden. We tellen 5 suites, verschillende woonkamers en talrijke multifunctionele ruimtes.

Twee woningen van 650 m² in een magnifiek kader

Deze prachtige woning ligt tussen weilanden en bossen. Ze omvat twee woningen, beide voorzien van 5 slaapkamers, verschillende badkamers, gemeenschappelijke ruimtes en kelders.

Grote hoeve op terrein van 17 hectare

Deze zeer mooie boerderij werd gerenoveerd in 2009 en is gelegen op een perceel van meer dan 17 hectare, tussen weilanden, bossen en boomgaarden. Het pand biedt 5 grote lichte slaapkamers, 3 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, verschillende salons en woonkamers. Het geheel is ingericht met prachtige authentieke kozijnen, een eikenhouten trap en massief houten deuren.

Landelijke luxevilla

We sluiten onze top af met dit grote en mooie landhuis, inclusief stallen en het huis van de conciërge. Het hoofdgebouw is een gerenoveerde oude boerderij met 400 m² woonoppervlakte en combineert op briljante wijze moderniteit en authenticiteit, met een luxueuze en warme sfeer als gevolg.


Terug naar het nieuwsoverzicht