De laatste kleurentrends op een rijtje

29/11/2019 - Immovlan.be

Tijd om je muren een nieuw kleurtje te geven? Net als in fashion, zijn er qua decoratie en interieurinrichting ook trends. Met deze kleuren scoor je momenteel en met wat geluk zijn ze ook volgend jaar nog ‘in’.

Zonnig geel

Akkoord, deze kleur op je muur zetten in december, dat is durven. Combineer deze kleur met aardetinten om wat rust te brengen en verschillende delen van de woning van elkaar te scheiden.

Een natuurlijk kleurenpalet

Het feit dat we de natuur naar binnenbrengen is een trend die al wat langer meegaat. Een natuurlijk kleurenpalet sluit daar naadloos bij aan. Opvallende meubels zorgen voor een extra touch. Zachte groentinten, eventueel in combinatie met wat paars brengen rust. Uiteraard combineer je dit met natuurlijke materialen als wicker en bamboe, voor een maximaal effect.

Zachte, neutrale tinten

Ons interieur hoeft niet altijd uitgesproken te zijn. Met een rustige achtergrond en neutrale kleuren op de muren schep je wél ruimte om met enkele stukken die eruit knallen de aandacht te trekken. Neutrale muren geven je de kans om creatief aan de slag te gaan met je meubels en decoratie.

Schep verschillende kleurzones

Colour zoning is een nieuwe trend die in meer en meer huiskamers aan belang wint. Verschillende ruimtes in huis een andere kleurtje geven om deze duidelijk af te bakenen en een specifieke sfeer te creëren, is helemaal in.


Terug naar het nieuwsoverzicht