Een budget van € 150.000 voor een appartement: wat heb je daarvoor in Brussel, Luik en Antwerpen?

De mediaan van de prijs van een appartement in België wordt geschat op € 200.000. Een stevige som die een jong koppel of een alleenstaande niet altijd gemakkelijk kan ophoesten. Kan je voor € 150.000 minder ook iets corrects vinden?

In Antwerpen: een mooie studio van 48 m2 op enkele stappen van het centrum

Heb je liever de stad Antwerpen? Dan kan je deze mooie studio van 48 m2 niet ver van het centrum, het openbaar vervoer en winkels kopen. Ideaal voor een student. De studio bestaat uit een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met slaaphoek, een badkamer met bad en een gesloten keuken.

In Luik: een heel mooi nieuw appartement van 63 m2

In Luik kan je je voor € 150.000 een heel mooi appartement in goede staat veroorloven op de 21ste verdieping van de residentie John Kennedy. Het appartement bestaat uit een inkomhal, een badkamer, een mooie hedendaagse keuken en een kelder.

In Brussel: een mooie studio van 45 m2 pal in het centrum

Als je over € 150.000 beschikt, kan je deze prachtige studio, ideaal gelegen in de Europese wijk, kopen. Het heeft een oppervlakte van 45 m2 en bestaat uit een inkomhal, een woonkamer met slaaphoek, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Het appartement werd recent gerenoveerd en is in uitstekende staat.


Terug naar het nieuwsoverzicht