5 huizen voor 1 miljoen euro die je zullen verblinden!

2/12/2019 - Immovlan.be

Benieuwd hoe een Belgisch huis van een miljoen euro eruitziet? Wie hebben een mooie selectie gemaakt van panden die momenteel te koop staan. Kijk – en droom! – even mee!

Tijdloze villa in Loverval

Deze prachtige villa kwam er dankzij architect Charles Van Nueten. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 600 m² en je wordt verleid door de prachtige ruimtes, badend in natuurlijk licht dankzij grote glazen oppervlakken. Bovendien kijk je uit over een weelderig, bosrijk park.

Landelijke villa in Couture-Saint-Germain

Dit prachtige huis werd gebouwd in 2002 en is gelegen op een 46 hectare groot terrein. Bewoonbare oppervlakte? 360 m²! De afwerking is prachtig en het geheel met de grootste zorg onderhouden.

Zeer knappe, tijdloze woning in Izegem

Dit pand is haast wonderbaarlijk mooi en biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 817 m². Het gaat om een zeer goed doordachte villa die luxe, moderniteit en gezelligheid als geen ander combineert.

Groot, landelijk huis in Theux

Dit prachtige landhuis biedt een al even prachtig uitzicht over de omgeving. Met een bewoonbare oppervlakte van 381 m² herbergt het zeer mooie leefruimtes, in een landelijke en gezellige stijl. De beboste tuin al gezien? Ook die is zeer goed onderhouden.

Mooie villa in Havinnes voor paardenliefhebbers

Wij sluiten af in schoonheid, met deze uitzonderlijke woning. Met een bewoonbare oppervlakte van 500 m² biedt dit grote huis vol charme onderdak aan gezellige en zeer goed ingerichte ruimtes. Inbegrepen, zijn het duo één-slaapkamer huisjes en 10 (!) paardenboxen.


Terug naar het nieuwsoverzicht