De 5 goedkoopste kastelen te koop in België

27/11/2019 - Immovlan.be

Je hoeft echt geen multimiljonair te zijn om een kasteel te bezitten. Om zo’n pand in ere te houden, daarvoor dan weer wel… Kijk even mee naar het aanbod!

Kasteel in Hélécine (€ 400.000)

Een mooie en vooral ook grote residentie die moet worden gerenoveerd, maar waarvan de authenticiteit je zeker zal verleiden. Gebouwd op een perceel van 36 hectare, biedt dit kasteel knappe ruimtes, waaronder 8 slaapkamers, 2 badkamers, 3 woonkamers en een grote keuken.

Kasteel in Moorsel (€ 530.000)

We gaan verder met dit prachtige kasteel, gebouwd op een prachtig bebost perceel van 3269 m², vlakbij een hoofdweg die Moorsel met Aalst verbindt. Dit pand vereist enige renovatiewerkzaamheden, maar de mogelijkheden zijn talrijk en het karakter is onmiskenbaar aanwezig. De huidige woonoppervlakte bedraagt 300 m².

Kasteel in Dottignies (€ 650.000)

Een onlangs gerenoveerd pand met grote lichte ruimtes, verdeeld over een woonoppervlak van 236 m². Buiten bevindt zich een prachtige, perfect onderhouden tuin van bijna 3 hectare.

Kasteel in Seneffe (€ 695.000)

Dit prachtige landhuis is gebouwd op een perceel van 3 hectare nabij een beek, velden en bossen. Sommige renovaties staan op de planning, maar weet ook dat deze woning gemaakt is met lokale steen en charme en karakter combineert.

Kasteel in Flobecq (€ 770.000)

We sluiten af met deze prachtige residentie uit 1899. Met een totale oppervlakte van 1131 m², herbergt dit kasteel prachtige kamers, waaronder 7 slaapkamers met een eigen badkamer. Verschillende details zorgen voor authenticiteit en charme, zoals de oude open haard, parketvloeren, glas-in-lood ramen en houtwerk.


Terug naar het nieuwsoverzicht