5 huizen uitgerust met zonnepanelen voor minder dan 250.000 euro

Energie zal de komende jaren alleen maar duurder worden. De oplossing? Zelfvoorzienend zijn, bijvoorbeeld door zonnepanelen te plaatsen. Weet trouwens dat huizen die er al mee uitgerust zijn, niet noodzakelijk duur uitvallen… Hierbij enkele bewijzen!

Mooi huis in Zwevegem (€ 235.000)

Dit is een zeer mooie eengezinswoning met twee grote slaapkamers, een badkamer, een functionele keuken en een lichte woonkamer. Buiten: een mooie tuin met terras en veranda!

Mooi huis in Zelzate (€ 225.000)

Aan het einde van een doodlopende straat, op een steenworp afstand van het stadscentrum, ontdek je dit mooie huis waarvan de fotovoltaïsche installatie al het elektriciteitsverbruik van het huishouden dekt. Met een woonoppervlakte van 100 m² omvat het 2 slaapkamers, een badkamer, een toilet voor de gasten, een mooie volledig uitgeruste keuken met kookeiland en ontbijtruimte, een woonkamer en een eetkamer. Buiten: een prachtige tuin met een vijver en een zeer goed aangelegd terras.

Huis met mooie tuin in Zonnebeke (€ 220.000)

Gelegen in een rustige omgeving, dicht bij scholen en winkels, is dit mooie familiehuis uitgerust met 2 zonnepanelen en een regenwateronthardersysteem. De woning is uitgerust met 4 grote slaapkamers, een badkamer, een grote keuken en een lichte woonkamer. De veranda is ideaal om te genieten van het uitzicht op de prachtige bloementuin.

Groot dorpshuis in centrum van Butgenbach (€ 215.000)

Het dak van deze woning is volledig bedekt met fotovoltaïsche panelen waarvan de groenestroomcertificaten in afwachting zijn. Binnen vind je 3 mooie slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en een grote volledig uitgeruste keuken. Een grote tuin is ook van de partij.

Mooi huis op terrein van 8 are in Naomé (€ 205.000)

Dit mooie huis biedt 3 mooie slaapkamers, een badkamer, een grote volledig uitgeruste keuken met kookeiland en een lichte woonkamer met uitzicht op het uitgestrekte terrein. De elektrische installatie is conform tot 2031.


Terug naar het nieuwsoverzicht