TOP 5 van de goedkoopste huizen te koop in Brussel

12/11/2019 - Immovlan.be

Volgens de notarisbarometer wordt een huis in Brussel gemiddeld verhandeld voor bijna 475.000 euro, een duizelingwekkend budget dat de meesten van ons zich niet kunnen veroorloven… Gelukkig vallen er ook betere deals te rapen, zoals hier.

Huis met 3 slaapkamers en kleine binnenplaats 249.000 euro

In Laken, dicht bij het openbaar vervoer en diverse winkels. Verdeeld over 2 verdiepingen en bestaande uit: een garage, een wasruimte, een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Enkele renovaties zijn te verwachten, maar het pand is in relatief goede staat.

Mooi huis met terras en tuin 280.000 euro

Een mooi huis van 130 m² op 2 verdiepingen, gelegen in Haren, op enkele minuten van de NAVO en de Brusselse ring. Deze woning bestaat uit een semi-ingerichte keuken, een eetkamer, een lichte woonkamer met uitzicht op de tuin en het terras, 3 mooie slaapkamers en een badkamer.

Mooi huis met tuin 282.000 euro

Alweer een mooi huis met een totale oppervlakte van 143 m² en met een tuin van 30 m². Het is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op het terras en de tuin, een grote woon- en eetkamer, 2 grote slaapkamers, een badkamer en een zolder van 40 m² die kan worden omgebouwd.

Mooi recentelijk gerenoveerd huis 315.000 euro

Gelegen in een woonwijk in Haren, is dit een prachtig familiehuis met een totale oppervlakte van 155 m² en een tuin van 20 m². De woning is als volgt ingedeeld: een entreehal op de begane grond met uitzicht op een grote, lichte woonkamer, evenals een eetkamer. Dan is er nog een mooie moderne volledig ingerichte keuken met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping: de 3 slaapkamers en de badkamer met een bad.

Mooi huis in Anderlecht 325.000 euro

Gelegen in een rustige straat, biedt deze prachtige eengezinswoning 4 slaapkamers en een bruikbare ruimte van 137 m². Dit huis heeft alle attributen om te verleiden: een kleine tuin van 30 m², een kleine zolder en zelfs kelders om wijn op de juiste temperatuur te houden.


Terug naar het nieuwsoverzicht