5 nieuwe appartementen voor minder dan € 300.000 in Brussel

6/11/2019 - Immovlan.be

In Brussel is de gemiddelde prijs van een appartement bijna gelijk aan de gemiddelde prijs van een huis in België, wat neerkomt op meer dan 250.000 euro. De vraag is: wat krijg je voor 300.000 euro?

Groot appartement met tuin en terras in Neder-Over-Heembeek (€ 294.000)

We beginnen onze top met een uitzonderlijke residentie. Dit project is gelegen aan de grens van Laken, op minder dan 10 minuten van de Europese School en dicht bij het openbaar vervoer. Het betreft 27 nieuwe appartementen, van 80 m² tot 124 m², met 2 of 3 slaapkamers.

Mooi appartement met terras in Anderlecht (€ 289.000)

We gaan verder met dit nieuwe appartement, voorgesteld in het kader van het Atlantis New project, verbonden met het centrum van de stad door de Ring. Dit appartement is gelegen op de 4de verdieping en omvat een inkomhal met garderobe en een toilet voor de gasten, dan een grote lichte woonkamer die uitkijkt op het terras, alsook een open keuken die van alle gemakken is voorzien. De badkamer is ruim, net als de twee slaapkamers.

Knappe studio met terras, entre Kastelein en de Vijvers (€ 289.000)

Dit is een zeer mooi studioappartement, 41 m² groot en ideaal gelegen op de 5de verdieping van een klein gebouw in hartje Brussel. Het omvat een garderobe, een ruime en lichte woonkamer die uitkijkt op het terras van 12 m² en een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. De badkamer is ruim en bevat een Italiaanse douche. Het appartement beschikt ook over een wasruimte, een kelder en een fietsenstalling.

Groot appartement in modern complex in Haren (€ 286.104)

Dicht bij de luchthaven, een bedrijvenpark en de NAVO, ligt dit complex van nieuwe gebouwen met 7 tot 9 appartementen. De woningen hebben een oppervlakte van 104 m² en omvatten een grote woonkamer met uitzicht op het terras, een superuitgeruste keuken, 3 slaapkamers en een wasruimte.

Zeer mooi appartement op wandelafstand van het centrum (€ 270.000)

De appartementen in het Park Lane complex, bestaande uit 5 woongebouwen in New Yorkse stijl, zijn fantastisch afgewerkt. Ze bezitten een gemiddelde oppervlakte van 80 m² en bestaan uit een ruime slaapkamer, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, een moderne badkamer en een lichte woonkamer met uitzicht op het terras.


Terug naar het nieuwsoverzicht