Top 5 huizen voor minder dan € 350.000 in Brussel en omstreken

Een huis in Brussel voor (minder dan) € 325.000? Dat kan, op voorwaarde dat je niet naar een luxueuze woning in het centrum of in Elsene op zoek bent. Kijk even mee…

Groot, modern huis voor € 325.000

Dit mooie huis is gelegen in de buurt van scholen, winkels en alle voorzieningen. Met een totale oppervlakte van 163 m², omvat het 4 slaapkamers, 2 badkamers, een grote volledig uitgeruste keuken en een lichte woonkamer met uitzicht op de tuin.

Huis in renovatie voor € 320.000

Dit huis is ideaal gelegen, dicht bij winkels en bij de voorzieningen van de hoofdstad. Het is in volle renovatie. Met een oppervlakte van 140 m² omvat het 3 grote lichte slaapkamers op de eerste verdieping en een mooie badkamer. Op de begane grond is er een grote keuken die uitkomt op de woonkamer en de tuin.

Mooi huis in residentiële wijk voor € 315.000

Gelegen in een groene woonwijk, is dit huis ideaal voor gezinnen. Het beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer met een bad, een apart toilet en een moderne, volledig uitgeruste keuken die uitkomt op de woonkamer. De living zelf kijkt uit op de prachtige tuin van 20 m².

Mooi huis voor € 280.000

Dit mooie huis ligt in een rustige omgeving en is voorzien van een terras en tuin. De woonoppervlakte bedraagt 130 m². Er zijn drie slaapkamers, een badkamer, een mooie moderne keuken en een lichte woon-/eetkamer.

Te renoveren huis voor € 240.000

We eindigen deze top 5 met dit te renoveren huis met eindeloze mogelijkheden. Het beschikt over 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer, een moderne keuken, een garage, een wasruimte en een kleine binnenplaats. Ideaal voor een jong stel!


Terug naar het nieuwsoverzicht