Top 3 huizen met zwembad voor minder dan € 300.000

11/10/2019 - Immovlan.be

Een vreemd idee om in de herfst op zoek te gaan naar een huis met een zwembad? Integendeel: dit is net de beste periode om te volop onderhandelen over de prijs. Voor deze 3 huizen wordt alvast minder dan 300.000 euro gevraagd…

Gezinswoning in Alleur

We beginnen onze rangschikking in schoonheid met dit zeer mooie, gerenoveerde huis. De bewoonbare oppervlakte ervan bedraagt 170 m² en we tellen 4 slaapkamers, een grote badkamer met douche en bad, een moderne keuken en een mooie woonkamer met uitzicht op het terras. De totale oppervlakte van het terrein? 600 m²!

Landhuis in Fauvillers

Dit prachtige landhuis bevat 4 mooie slaapkamers, een grote badkamer, een woonkamer, een veranda en een volledig uitgeruste keuken. Buiten kan je genieten van het grote zwembad en de prachtige tuin met diverse schaduwrijke plekjes.

Knappe villa in Grivegnée

Ook deze villa met zwembad is prachtig en kost minder dan 300.000 euro. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 130 m² en er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote mooie woonkamer met uitzicht op de tuin en een volledig uitgeruste moderne keuken.


Terug naar het nieuwsoverzicht