3 trends in tegels voor 2020

10/10/2019 - Immovlan.be

Jaarlijks gaat dé tegelbeurs van Europa in Cersaie in Italië door. Daar spot je de nieuwste trends op het vlak van tegels. Wij selecteerden alvast 3 trends die het komende jaar onze badkamers en keukens zullen veroveren. Uiteraard viel er veel meer te zien, maar met deze 3 zit je alvast goed.

Trend 1 l Zwart & wit

Als je denkt dat zwart & wit saai zijn, dan zul je daar snel van terugkomen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met deze kleurencombinatie en keramiek. Dat bleek overduidelijk op de beurs waar deze trend overheersend was. Je kunt spelen met optische effecten, mozaïek en ga zo maar door. Deze combinatie verveelt nooit en is tijdloos.

Trend 2 l Overdadig marmer

Was je marmer al een beetje beu? Wel in 2020 kan je er helemaal niet meer omheen. Vooral het zeer weelderige marmer verovert terrein. De badkamers met marmer gaan helemaal over the top en het is dus de kunst de goede smaak te bewaren.

Trend 3 l Marokkaanse kleitegels

Zellige of Marokkaanse kleitegels braken vorig jaar door, maar blijven terrein veroveren. Een beetje oosterse mystiek in je woning. Het ziet er allemaal nogal grillig en zeker niet perfect uit, maar laat dat nu net de bedoeling zijn. Je kunt er in je keuken en badkamer alle klanten mee uit en de kleurencombinaties zijn oneindig.


Terug naar het nieuwsoverzicht