Top 5 appartementen voor minder dan € 60.000 in België!

15/09/2021

Jullie verkiezen met steeds meer een appartement boven een huis. Ze zijn gemakkelijker in onderhoud en om te verwarmen en daardoor stijgen hun prijzen! Gelukkig hoef je niet rijk te zijn om er een te kopen…

Studio in Charleroi – € 49 900 €

Deze studio van 46 m2 bestaat uit een inkomhal, badkamer, keuken en slaap/woonkamer. Het heeft een mooie tuin en ligt dicht bij all voorzieningen!

Studio in Brakel – € 50 000

Deze studio met parking ligt in een doodlopende straat dicht bij het centrum van Brakel. Het werd recent gerenoveerd. Een mooie gelegenheid voor iemand alleen of als investering!

Appartement in Namen – € 50 000

Deze studio ligt op de tweede verdieping van de chique seniorenresidentie Harschamp in het stadscentrum. De studio heeft een prachtig zicht op het Belfort. Het bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met toegang tot het terras, een kitchenette en een badkamer. De residentie biedt rust en erg aangename gemeenschappelijke ruimtes: bibliotheek, ruim terras, restaurant…

Ideaal voor een pensioen in alle rust en veiligheid in het comfort van de stad!

Appartement in Membre – €50 000

Heel mooi, gerenoveerd appartement van 36 m2 op vakantiedomein “Les Hochets” temidden van de Semoisvallei en diens bossen. Deze kalme plek is ideaal voor natuurliefhebbers. Het appartement bestaat uit een woonkamer met keukenhoek, twee slaapkamers en een badkamer met wc. Er is ook een terras met zicht op de Semois die rustig door de vallei stroomt!

Bemeubeld appartement in De Haan – € 57 800 €

Dit appartement is ideaal gelegen op wandelafstand van de zee en het strand en op slechts enkele kilometers van het centrum van Bredene Duinen en De Haan. Het heeft een moderne woonkamer met uitgeruste keuken, salon, badkamer met douche, wastafel en wc. Het vakantiedomein heeft heel wat recreatieve installaties, zoals een petanque-, tennis- en voetbalterrein!