Top 5 appartementen voor minder dan 40.000 € in België

Alsmaar meer Belgen verkiezen een appartement boven een huis. Een flat is nu eenmaal goedkoper qua verwarming en vergt minder inspanningen op het gebied van onderhoud. Het nadeel aan die grote vraag naar appartementen is dat de prijzen ervan de pan uitswingen. Gelukkig bestaan er uitzonderingen…

Charleroi: studio in residentie voor € 34.500

We beginnen deze rangschikking met een ideale woning voor jonge koppels, gelegen in hartje Charleroi (en dus dicht bij alle winkels). Het gaat om een mooie studio van 40m², bestaande uit een woonkamer met een open keuken, een badkamer, een slaapkamer en een wasruimte.

Membre: volledig gerenoveerde studio voor € 35.000

Deze prachtige studio (30 m²) wordt verkocht met meubels inbegrepen. We zien een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer.

Blankenberge: knappe studio met mooi uitzicht € 35.000

Deze studio 24 m² is volledig gerenoveerd en beschikt over een slaapkamer, een mooie badkamer, een lichte keuken én over een klein terras met een adembenemend uitzicht op het centrum.

Neu-Moresnet: nieuwe studio met terras voor € 35.000

We zetten dit klassement voort met een uitzonderlijke studio op de derde verdieping (50 m²) met een adembenemend uitzicht over het platteland. Het bestaat uit een hal, een woonkamer die uitkomt op het terras, een ingerichte keuken en een slaapkamer met badkamer.

Charleroi: studio in stadscentrum voor € 40.000

We eindigen met deze prachtige studio, ideaal gelegen en dicht bij alle gemakken van het centrum. Het appartement is helder, in goede staat en bestaat uit een slaapkamer met badkamer, een keuken en een woonkamer die uitkijkt op het terras.


Terug naar het nieuwsoverzicht