Top 5 duurste appartementen te huur in Brussel

Brussel is met zijn parlementsleden, Europese commissarissen en andere prominente bestuurders de duurste stad van België. Benieuwd hoe de meest luxueuze appartementen in de hoofdstad eruitzien? Een overzicht!

1. Appartement met groot terras voor € 7.500/maand

Het mooiste van dit appartement is ongetwijfeld het adembenemende uitzicht op de Hippodrome de Boitsfort.

Binnen wordt je verleid worden door de teakhouten vloer, de open haard, de volledig uitgeruste keuken en de drie slaapkamers met elk een eigen badkamer.

2. Duplex dicht bij Terkamerenbos voor € 5.900/maand

Deze prachtige duplex van ongeveer 275 m² baadt in natuurlijk licht en biedt een ongeëvenaarde rust. Vooral omdat dit appartement over een moderne en warme inrichting beschikt die tegelijkertijd modern en warm is.

3. Ruim gelijkvloersappartement voor € 5.000/maand

Hier wordt het uitzicht gecompenseerd door een oppervlakte van 354 m² en het terras door een prachtige tuin van 150 m². Wij klagen niet. Jij?

4. Mooi gelijkvloersappartement voor € 4.900/maand

Dit appartment beschikt over een moderne en volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met een eigen badkamer en veel bergruimte.

5. Triplex in herenhuis uit 1920 voor € 4.800/maand

We eindigen onze top in schoonheid, met dit prachtige triplexappartement dat zijn authentieke stijl heeft behouden tijdens de recente renovatie.

Let op de open haarden, de nette afwerking, het natuurlijke licht en de charme… Dit appartement heeft karakter, da’s zeker!


Terug naar het nieuwsoverzicht