Badend in de glamour van de Côte d’Azur: Les Jardins d’Azur verwelkomt je als celebrity

13/06/2019

Tot ieders verbeelding spreekt de Côte d’Azur. Met haar natuurlijke schoonheid, zachte klimaat en bruisende badplaatsen verovert de zonovergoten streek vele harten. Naast het schilderachtige Saint-Paul-de Vence vind je de gloednieuwe residentie Les Jardins d’Azur – Vence.

Vakantiegangers met een voorliefde voor luxe vinden hier in elk van de appartementen hun gading. Les Jardins d’Azur biedt vakantieverblijven die aan ieders verwachtingen voldoen, van gezellige studio’s tot de penthouses met ideaal georiënteerd dakterras. Nog meer troeven binnen de residentie: een poolhouse, omnisportveld en zwembad.

Genieten als jetset

De omliggende steden Vence en Saint-Paul-de Vence oefenen niet langer een aantrekkingskracht uit op talloze kunstenaars, maar op ieder die houdt van zon, zee en strand. Net als de jetset installeert u zich languit in de lounge, nippend van een verfrissende cocktail. Een stapje in de wereld zetten? Dat kan in de nabijgelegen hotspots Nice, Cannes en Monaco.

Florerend toerisme

De Côte d’Azur is met haar zeventig miljoen overnachtingen per jaar één van de meest populaire Franse regio’s. De regio is met de auto, de TGV en het vliegtuig vlot bereikbaar.

Het toerisme floreert er, de huurprijzen vieren hoogtijd. Zo betalen vakantiegangers in nabijgelegen hotels maar liefst 1.000 euro per nacht. Dat hoeft niet te verwonderen wanneer zeilboten en grote jachten geen unicum zijn.

Het is niet zomaar een appartement, maar een full-service vakantie verblijf met ontbijt, laken-service, tussentijdse schoonmaak, een conciërge en telkens tal van activiteiten voor jong en oud (Wine-tastings, kinderanimatie in vakanties, petanque, … prachtige wandel- fiets en mountainbike routes in de omgeving met fito-parcours en wandelbos vlak naast de residentie).

Treed in de voetsporen van Matisse, Chagall, Picasso, Folon, Calder, Miro, Modigliani maar ook Charlie Chaplin, Kirk Douglas, Roger Moore, Brad Pitt en Angelina Jolie. Allen hebben een liefdesband opgebouwd met de prachtige streek en het authentieke Vence en Saint-Paul-de-Vence.

Fiscale voordelen

Door de vloeiende samenwerking met verhuurdienst Holiday Suites hoeft u nooit huurders te zoeken. Zij ontzorgen u op alle vlak. Dankzij een digitaal eigenaarsplatform bent u een muisklik verwijderd om de bezetting van uw appartement te bekijken. Ook op fiscaal vlak geniet u voordeel. Dankzij een voordelig regime kan u de btw volledig terugtrekken en schenkt u de woning aan een veel gunstiger tarief.

Artiesten, schrijvers en acteurs gingen u al voor door een eigen huis aan de Côte d’Azur te kopen.

Wanneer u vragen heeft over de residentie Les Jardins d’Azur, of over een aankoop, aarzel niet ons te contacteren.

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht