De CEO van Amazon shopt in New York: hij koopt een waanzinnig appartement!

6/06/2019 - Immovlan.be

Amazon wil zich dan wel niet meer vestigen in New York, dat geldt zeker niet voor baas Jeff Bezos: hij zou bezig zijn met de aankoop van drie aangrenzende appartement voor ongeveer… 80 miljoen dollar!

 

Volgens Wall Street Journal gaat het om een luxeappartement op de bovenste verdieping van een gebouw gelegen op het erg chique 5th Avenue in Manhattan en de twee appartement er vlak onder. Als hij de appartement samenvoegt, zou Jeff Bezos kunnen genieten van een totale oppervlakte van bijna 1.600 vierkante meter met twaalf slaapkamers. De appartementen liggen op slechts enkele straten van het Empire State Building en het Flatiron Building, het gebouw dat op een strijkijzer lijkt.

Met een prijs van 80 miljoen dollar is het appartement verre van het duurste exemplaar in New York. Dat werd in januari voor 238 miljoen dollar verkocht aan Ken Griffin, CEO van de investeringsmaatschappij Citadel. Jeff Bezos, die momenteel midden in een scheiding zit, heeft al een mooie immoportefeuille op zak met residenties in Beverly Hills, Washington en Medina (Washington).


Terug naar het nieuwsoverzicht