Ozaam verandert van naam en wordt Immovlan

We hebben het plezier je mee te delen dat we onze nieuwe applicatie hebben gelanceerd. Deze Immovlan-app is nu beschikbaar op IOS- en Android-stores en vervangt de Ozaam-app die Immovlan onlangs heeft verworven. Al meer dan 200.000 mensen hebben deze applicatie gedownload. Ze is de hoogst genoteerde.

Alle woningen beschikbaar op Immovlan.be zullen ook beschikbaar zijn op de applicatie.   Een snelle en efficiënte manier om het huis van je dromen te vinden!

Paneelcode

Zoals geweten, is de code een van de meest innovatieve kenmerken van de Ozaam-app. Door de code in te voeren die op het paneel wordt getoond, krijg je toegang tot de beschrijving van de woning. Op dezelfde manier kan je gemakkelijk contact opnemen met de eigenaar van het pand om een afspraak vast te leggen.

Bestel je panelen:

Particulier of professional, Immovlan biedt iedereen de mogelijkheid om een paneel te bestellen om een woning die te koop staat nog meer zichtbaarheid te geven. Als particulier je vastgoedadvertentie op zo’n paneel? Hier moet je zijn!

Nieuwe functies

De ontwikkelingsteams werken nu al aan een nieuwe versie die nieuwe functies, een betere zoekmachine en een nog intuïtievere gebruikersinterface zal bevatten.

Download onze app in een van de stores


Terug naar het nieuwsoverzicht