Vergeet spaarrekeningen met een laag rendement, deze oplossing is veel effectiever!

12/06/2019

Met wat u verdient op uw rentespaarrekening, kunt u niet veel meer kopen dan een simpele tandenborstel. Een bittere vaststelling is dit, al bestaat er gelukkig een oplossing. Trevi biedt namelijk de “Trevi Valuable Invest”-formule aan met een gegarandeerd huurrendement van +/- 3% voor 15 jaar, exclusief meerwaarden.

Onroerend goed blijft een van de veiligste investeringen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Maar het idee kan natuurlijk beangstigend zijn: tussen het vinden van het juiste appartement en het vinden van gewetensvolle huurders kan investeren in onroerend synoniem staan voor kopzorgen. Daarom biedt Trevi een kant-en-klare oplossing met volledig beheer en aantrekkelijke belastingen (12% BTW) aan.

U kiest een nieuw appartement in Brussel uit de uitgebreide portefeuille van Trevi en ondertekent vervolgens een 15-jarig huurcontract met een regionale overheidsinstantie. Het rendement van 3% is dus vanaf het begin gegarandeerd! De huurgelden worden vanzelfsprekend direct op uw rekening gestort en op het einde van het huurcontract geniet u van een onbeperkte huurgarantie.

De 6 sleutels tot succes

Om uw investering tot een succes te maken, heeft Trevi een 6-puntenplan: een gegarandeerd rendement van 3% geïndexeerd voor 15 jaar, een verlaagd BTW-tarief van 12% (in plaats van 21%) op uw aankoop, een totale vrijstelling van onroerende voorheffing, een volledig en geïntegreerd beheer van uw huurdossier, het weer in orde zetten van het appartement op het einde van de huurovereenkomst en tenslotte een gegarandeerde meerwaarde!

Meer info nodig? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op!

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht