Buur gezocht voor Bart De Wever (maar liefst geen cannabiskweker!)

Wie dacht dat Bart De Wever elke ochtend uit bed stapt in een paleis in een sjieke wijk in Antwerpen centrum, zit mis. Vlaanderens bekendste politicus woont namelijk in Deurne, meer bepaald in de Herentalsebaan. En wie snel is, kan de volgende buur worden van de topman van de N-VA. Maar begin er geen cannabisplantage. Daar houdt Bart niet zo van…

In 2011 is Bart De Wever samen met zijn gezin in de Herentalsebaan in Deurne gaan wonen. In een statische villa, dat wel, maar geen die opvalt in het straatbeeld. Voor iemand van zijn politieke status zou je zelfs kunnen zeggen dat de burgemeester van Antwerpen het eerder “bescheiden” heeft gehouden.

Te koop (weed niet inbegrepen)!

Het huis naast dat van Bart De Wever staat momenteel te kort op Immovlan.be, de nummer 1 vastgoedsite van België. Een klein pand is het zeker niet: de leefruimte is 50 m² groot, de totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 265 m² en van slaapkamers zijn er vier. Er hangt zelfs een geurend verhaaltje aan dit huis vast. Met de geur van cannabis.

Je moet het maar durven…

Nieuws is dit al lang niet meer, maar de vorige huurders van dit huis kweekten hun eigen weedplanten. Een gewaagde onderneming was dat, wetende dat hun buurman een gigantische voorvechter was en nog steeds is om cannabis en het gebruik ervan in de illegaliteit te houden. Tijdens de war on drugs de vijand onderbrengen vlak naast de barak van de generaal van het andere kamp? Gedurfd!


Terug naar het nieuwsoverzicht