Een tweede verblijf aan de Costa Blanca kan ook zonder financiële risico’s

Het is tegenwoordig mogelijk om jezelf een tweede verblijf aan de Costa Blanca plezier te doen zonder dat daar financiële risico’s aan te pas komen. Maar hoe?

Het is heerlijk leven aan de Costa Blanca: het regent er zelden, de zon schijnt er 320 dagen per jaar, het panorama is er wonderbaarlijk, de stranden zijn er lang en wit en je kan er hele dagen smullen van plaatselijke lekkernijen als tapas en gazpacho. Een feest in alle opzichten…

Waarom twijfelen?

Daar is niet echt een reden toe. En nu horen we je al denken: “Wat met de taalbarrière? Of de regelgeving? En ik ken niets van de lokale huizenmarkt…”

Voor dit alles bestaat een oplossing. Er zijn immers genoeg agentschappen die je bij al deze zaken helpen, zowel met de formaliteiten hier als ter plaatse.

Al een beetje overtuigd? Weet dan dat het exceptionele klimaat je toestaat om er het hele jaar lang een tweede verblijf te verhuren en dat de immomarkt in Spanje momenteel zeer veel perspectieven biedt op lange termijn. Opbrengst is met andere woorden verzekerd.

Meer info nodig? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht