Nieuw voor investeerders: onmiddellijk rendement bij aankoop op plan

Wie in een nieuwbouw investeert, moet al vaak een jaar tot anderhalf jaar wachten op de oplevering. En dan is het pand in kwestie nog niets eens afgewerkt of verhuurd. ‘Instant Realty Return’ van Imoya is een term die dan als goud in de oren klinkt voor investeerders. Maar wat betekent het nu precies?

Eerst en vooral kies je als potentiële investeerder een toekomstig appartement uit een geselecteerd, beperkt aanbod, en als je ook effectief toehapt, krijg je van de bank een voltooiingswaarborg. Betalen doe je in schijven volgens de vordering der werken (Wet Breyne).

Na elke betaling en tot de voorlopige oplevering wordt 2,5 procent intrest op het betaalde bedrag op jaarbasis uitbetaald. 2,5 procent rendement dus vanaf dag één op elke uitgave.

Wat gebeurt er met het appartement?

Die wordt volledig afgewerkt bij de voorlopige oplevering. Instapklaar dus. Normaal kan je pas starten met de afwerking na de oplevering / sleuteloverhandiging.

De voordelen t.o.v ‘normaal verhuren’

Aangezien de afwerking niet voor je rekening is, staan er geen klusjes op je to do-lijst en is er ook gedoe met schilder- en afwerkingsbedrijven. Ook wordt voor een verhuurderslijst gezorgd en samengewerkt met een plaatselijk immokantoor. Als service worden de kosten van de eerste verhuring betaald. Rentmeesterbeheer is optioneel.

Instant Realty Return in een notendop

  • Kies je appartement uit de ‘Instant Realty Return’-selectie (beperkt aanbod)
  • Bij aankoop krijg je een voltooiingswaarborg van een gereputeerde Belgische bank
  • Je betaalt in schijven volgens de vordering der werken (Wet Breyne)
  • Je geniet meteen van de ‘Instant Realty Return’-voordelen

Wens je meer info? Vul onderstaand formulier in voor meer tekst, uitleg en een voorgestelde selectie.

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht