Een huis aan de Costa Blanca: je droom waarmaken!

Weerstaan aan de drang om een tweede verblijf aan de Costa Blanca te kopen, hoeft niet. Alle redenen die je weerhouden om de stap te zetten, kunnen zo van tafel geveegd worden…

Voor velen staat een tweede verblijf in het buitenland kopen gelijk aan administratieve problemen, een taalbarrière en schrik hebben om een onverstandige investering te doen. Nochtans bestaan er tegenwoordig voldoende oplossingen die wél een slimme investering garanderen.

Het financiële aspect…

Het is algemeen geweten dat financiële instellingen niet langer stabiel zijn. Dus wat gedaan met je spaarboek? Eén van de oplossingen ligt natuurlijk in immobiliën. Dat de prijzen in België de plan blijven uitswingen, weten we ook, dus kan investeren in het buitenland voor een mooi appeltje voor de dorst zorgen.

De voordelen…

Hier praten we specifiek over de Costa Blanca: een regio met een heerlijk, weldoenend klimaat, een fantastische keuken en mooie steden. Ideaal voor een vakantie maar ook om zelf te wonen.

Moeilijk bereikbaar? Niet echt. De Costa Blanca telt maar liefst 3 internationale luchthavens en een vlucht vanuit Brussel duurt maar 2u30.

Dankzij het mooie weer kan je je tweede verblijf ginds het hele jaar verhuren. Op lange termijn spreken we dan ook over een serieuze meerwaarde.

De mogelijkheden…

Een tweede verblijf in een vreemd land beheren, zorgt dat voor angstzweet? Nergens voor nodig! Weet dat er vandaag de dag verschillende agentschappen bestaan die een waaier aan diensten bieden, gaande van verhuurdiensten (‘ontvangst’ van de huurders inbegrepen) tot schoonmaakdiensten en al het papierwerk dat erbij komt kijken.

Meer informatie nodig? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en onze experts nemen contact met je op.

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht