Wonen aan de Zeebergkaai? Een unieke woonbeleving!

Laat je onderdompelen in luxe en beleving aan de oever van de Dender, binnenkort de nieuwe hotspot van de stad Aalst. Geniet mee van het stadsontwikkelingsproject “De Kaaien” met het vooruitzicht op meerwaarde van je vastgoed.

Vestra NV lanceert 15 energiezuinige, ruime en zonnige appartementen gelegen aan de Zeebergkaai in Aalst, elk voorzien van een royaal terras, eigen zonnepanelen en een ondergrondse parking. Wonen aan het water en in het groen was nog nooit zo aantrekkelijk!

Wonen aan de Zeebergkaai is wonen in een groene omgeving met een rijke geschiedenis. Geniet van het zicht op het water en dat op wandelafstand van het bruisende stadscentrum! Rust en groen staan centraal in dit unieke woonproject. De grote troef van Residentie Zeebergkaai is zijn uitstekende ligging, op de hoek van de Zeebergkaai en de Frédéric van Der Nootstraat. Met winkels, sportcentra, scholen, parken en bushaltes op wandelafstand.

Residentie Zeebergkaai is comfort gecombineerd met een optimale ruimtebenutting. Deze strakke architectuur omvat 15 appartementen van 97-150m2 en voldoen aan de hoogste eisen op vlak van energiezuinigheid en comfort. De appartementen zijn ruim, licht en aangenaam van inrichting. Vanop de ruime leefterrassen kan je dankzij het panoramisch zicht volop genieten van de rustige groene omgeving, de extensieve groendaken en het zicht op het water.

Residentie Zeebergkaai wordt daarbovenop nog eens volledig voorgefinancierd door de bouwheer. Dat betekent dat je pas moet betalen bij de oplevering!

Wonen in Residentie Zeebergkaai… Dat is pas genieten!

Deze strakke witte architectuur is de eerste steen van het prestigieuze stadsontwikkelingsproject “De Kaaien”. Je kan nu mee profiteren van de expansie van deze nieuwe woonbuurt gelegen aan de groene long van Aalst. “De Kaaien” omvat een opwaardering van de voormalige industriezone aan de Dender. Wat resulteert in een hoogwaardig, duurzaam en uniek stadsdeel met een eigen identiteit. Dé hotspot van Aalst.

Ben je op zoek naar de ideale woonervaring? Een plek om tot rust te komen? Wonen aan de Zeebergkaai is kuieren langs de Dender of gaan shoppen in de stad. Genieten van het groen en profiteren van de vele wandel & fietsgelegenheden. Wij verwelkomen je graag in onze nieuwe kijkwoning!

Wil je meer info? vul dan zeker dit formulier in:

* Verplichte velden


Terug naar het nieuwsoverzicht