Alle huizen met zwembad op Immovlan.be

Immovlan.be telt 450 geadverteerde huizen met zwembad. En het goede nieuws is dat alle prijscategorieën vertegenwoordigd zijn: van € 239.000 tot € 6.100.000.

In Vlaanderen tellen we 270 panden met zwembad (klik hier) en een honderdtal minder in Wallonië (klik hier). In Brussel spreken we over een twintigtal huizen (klik hier).

En de prijs?

De gemiddelde prijs van een huis met zwembad ligt hoog: iets minder dan € 1 miljoen. Voor Vlaanderen alleen is dat € 1,1 miljoen, in Wallonië iets minder dan € 1 miljoen en in Brussel, gezien de zeldzaamheid, mag je ongeveer het dubbele tellen.

De extreme gevallen

Het goedkoopste huis met zwembad in Vlaanderen staat in Diest en kost maar € 239.000. Akkoord, het is geen ingebouwd exemplaar maar toch blijft deze prijs zeer competitief. De andere kant van het spectrum vinden we in Brasschaat, waar de vraagprijs zomaar eventjes € 6,1 miljoen bedraagt.

De duurste Waalse villa met zwembad – op een domein in Nalinnes – voor zo’n € 5 miljoen weg. Véél minder betaal je voor de charmante woonst in Florenville, ongeveer 50 jaar oud maar wel van jou voor een schappelijke € 275.000.


Terug naar het nieuwsoverzicht