Video: dit speciale minihuis is eigenlijk een… caravan!

Op het eerste zicht lijkt het dat we hier te maken hebben met een elegant huisje van hout. Nochtans is er meer aan de hand: dit is namelijk een caravan. Geloof je ons niet? Kijk dan even mee…

Maak kennis met de Espace One XL, een zeer originele creatie van Escape Homes. De bewoonbare oppervlakte is weliswaar beperkt (38 m²) maar er kunnen wel 8 personen in.

Aan boord vinden we onder meer twee mezzanines en een keuken. Het hoogste punt ligt op maar liefst 3,4 meter. Om de beschikbare ruimte maximaal te benutten, werd onder de trap een bergruimte voorzien. We spotten ook een kleine badkamer met douche (en/of een klein bad), wasbak en wc.

Je kan ook opties bestellen. Zoals een flatscreen-tv, geïntegreerde bedden, een hypermoderne keuken, USB-aansluitingen en zelfs douches buiten.

Er bestaan twee modellen: de “Escape One” van 26 m² voor 49.800 dollar (€ 40.200) en de “Escape One XL” van 36 m² voor 69.800 dollar (€ 56.300). Het beste nieuws: beide worden door de fiscus effectief als caravan beschouwd!


Terug naar het nieuwsoverzicht