Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Zijn gerenoveerde huis valt elke dag een beetje verder uit elkaar

Het huis van Serge Coja werd onlangs gerenoveerd en toch brokkelt het elke dag een beetje verder af. De oorzaak? Een omleiding…

In enkele stappen naar een slim huis

Onze huizen worden steeds slimmer en elke dag komen er wel nieuwe snufjes bij die het leven makkelijker maken.

In 5 stappen een kachel aansteken zonder rookontwikkeling

Ben jij het gewend om je kachel aan te steken met papier en brandhout? Dan ben je eigenlijk verkeerd bezig. De beste techniek is namelijk… de omgekeerde.

Steeds meer Belgen bereid om op deze manier een hypotheek af te sluiten

Zowat 2 op 5 Belgen (40%) zou zonder morren online een hypothecair krediet afsluiten. Dat is 2% meer dan een jaar geleden, zo blijkt uit een studie van Hello bank!.

Overheid wil (bepaalde) mensen helpen om gas- en elektriciteitsrekening te betalen

Ooit werd een budget vrijgemaakt dat nagenoeg onaangeroerd is gebleven. In deze enveloppe steekt momenteel nog 3,7 miljoen euro en dat geld zou nu gebruikt worden om mensen te helpen die moeite hebben om hun gas- en elektriciteitsrekening te betalen.

5 kastelen te koop voor minder dan € 500.000

Op zoek naar een kasteel voor de prijs van een huis in Brussel? Da’s mogelijk! Natuurlijk zullen er waarschijnlijk veel (extra) kosten aan verbonden zijn, maar leven in een kasteel doe je natuurlijk niet zonder compromissen te sluiten…

Yvette zit al 5 weken vast in haar appartement

Yvette zit vast op de vijfde verdieping van haar appartement in het centrum van Charleroi. De reden? Een liftstoring! De vele trappen zijn immers een brug te ver voor de 83-jarige dame.

Ongebruikte douchecabine vernietigt zichzelf

Dit vreemde verhaal van Sudpresse liet onze monden van verbazing openvallen: een ongebruikte, € 340 kostende douchecabine die na een jaar uit zichzelf is “afgebroken”. Huh?

Video: dit is de kleur die in 2019 op je muren moet

Als referentie in het domein heeft Pantone zojuist de “officiële kleur voor 2019” onthuld: Living Coral. Ontdek waarom deze tint onmisbaar wordt in huis. Volgens kenners althans.

De juiste kerstboom kiezen: 5 tips om niet bedrogen uit te komen

Kerstmis zit eraan te komen en wie nog geen kerstboom in huis heeft gehaald, is ofwel niet geïnteresseerd of gewoon niet gehaast. Voor die laatste groep hebben we 5 gouden tips in petto die je zullen helpen met kiezen.