Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

5 geluksbrengers die je in huis moet hebben

Zelfs als je niet bijgelovig bent, zal de aanwezigheid van deze voorwerpen je huis aangenaam verrijken. En zo heb je meteen leuke dingen om aan je gasten te vertellen!

4 nieuwbouwhuizen te koop voor minder dan € 300.000

Bouwen is duur. Gelukkig kan je ook met een redelijk budget een gloednieuwe woning vinden. Deze 4 huizen al gezien?

Bedrieglijke diefstal treft 20 Belgen per dag! Zo gaat men te werk…

Steeds meer Belgen worden het slachtoffer van bedrieglijke diefstal. Valse politieagenten, een valse loodgieter, een persoon in nood… Vorig jaar werden er volgens Sudpresse 7.337 klachten ingediend, wat neerkomt op zo’n 20 per dag. Het Brussels Gewest wordt het zwaarst getroffen, met maar liefst 3.799 klachten in 2018…

De 5 goedkoopste huurwoningen in België

Kan je met een krap budget van minder dan 500 euro per maand een fatsoenlijke woonst huren in België? Het antwoord is positief, maar verwacht geen paleis en weet dat de keuze ruimer is in het zuiden van het land. Er zitten gelukkig enkele parels tussen, zelfs huizen met een tuin.

Alle inwoners van dit kleine eiland gaan verhuizen!

Dit is het soort plek waar je de deur van je huis niet op slot doet als je vertrekt. Sterker nog: de eigenaar van de enige kleine supermarkt op het eiland laat zijn klanten in zijn afwezigheid winkelen én betalen. Ongezien, de dag van vandaag!

Mila knipoogt: “Waarom het toilet de belangrijkste kamer is!”

Laatst zuchtte mijn collega over alle dingen die ze nog in haar huis moest opknappen. Ze zei ook: “Het toilet zal blijven zoals ze is. Het is tenslotte maar een toilet.” “Fout!”, dacht ik toen…

Een huis bouwen in Vlaanderen wordt (veel) duurder

Wie van plan is om een huis te bouwen in Vlaanderen, doet er maar beter aan om zijn of haar budget met 5 tot zelfs 10% te verhogen, of toch volgens KMO’s uit de bouwsector. De Morgen en Het Laatste Nieuws kwamen met dit nieuws naar buiten.

Foto op zoekertjessite gaat viraal: Cocaïne in de keuken?

Op tips om mooie foto’s van je huis of appartement te maken teneinde het te verkopen, hebben we je al getrakteerd. Misschien hadden we ook beter vermeld dat je best geen cocaïne op het aanrecht laat liggen… Een verhaal van Sudpresse.

Ruiten kuisen: 3 fouten die je maar beter vermijdt

Ramen reinigen, een zeer ingewikkelde opdracht kan je het niet noemen. Maar waarom blijven er altijd strepen achter? We verklappen je hoe het vooral niet moet…

Video: Halloweenbal van ImmoVlan.be was fantastisch!

Het was een angstaanjagende en feestelijke avond. Een feestje dat Dracula zelf had kunnen organiseren. Een avond die zombies en andere vampieren bij elkaar heeft gebracht!