Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Het ideale huis van de Belg heeft geen hart voor het klimaat!

Ondanks de klimaatdonderdagen en de algemene bewustwording, is het Belgische droomhuis absoluut niet ecologisch!

Zo bereid je je bezoek aan Batibouw voor

Aan het nadenken over (ver)bouwen? Dan mag een bezoekje aan Batibouw niet ontbreken. Wij geven je alvast enkele handige tips om van jouw bezoek aan Brussels Expo een succes te maken.

7 tips voor Assepoesters met haast

Dweilen, wassen, stofzuigen, ramen lappen en schrobben. Het is bijna tijd voor de lentepoets, zeker nu de eerste zonnestralen doorbreken.

In deze provincie schieten de woningprijzen de lucht in!

Het is waarschijnlijk geen verrassing dat de goedkoopste Belgische provincie in Wallonië ligt. Wist je dat ook de duurste provincie van ons land aan de andere kant van de taalgrens te vinden is?

Hoeveel jongeren krijgen hulp van hun ouders?

De dag van vandaag is het steeds moeilijker om met een beperkt inkomen een woning te kopen. Hoe doen jongeren dat wanneer ze aan hun professionele leven beginnen?

Ongezien: hij haalt zijn geweer boven wanneer de buren te veel lawaai maken!

We zijn het erover eens: nachtlawaai is een vervelende vorm van overlast. Het is niet altijd gemakkelijk om oplossingen te vinden die de relatie met je buren niet op springen zet…

5 interieurtrends die in 2019 furore zullen maken

Scandinavische interieurmode is voorbij. Goed zo, zeggen zij die nooit fan zijn geweest van minimalisme.

Diefstal stookolie zit in de lift: hoe voorkomen?

Diefstal van stookolie is een misdaad die zelden wordt genoemd maar desalniettemin vrij frequent voorkomt. De politiezone van Haute Meuse (provincie Namen) heeft bovendien een toename van deze misdaden vastgesteld. Hoe kunnen ze worden voorkomen?

Hoe je je huis kan beveiligen… met je vingertoppen!

Omdat het niet alleen bij anderen gebeurt. En omdat niemand zijn of haar zuurverdiende bezittingen wil zien verdwijnen. En ook omdat we ook gerustgesteld willen zijn als ons huis leegstaat. Daarom biedt G4S een globaal beveiligingssysteem, dat je met je vingertoppen kunt bedienen bovendien.

Eettafel kiezen: 3 fouten om te vermijden

De stijl van je eettafel moet natuurlijk passen bij deze van de rest van het huis. Waar moet je allemaal rekening mee houden?