Huis te koop - Santa Rosalía (Spanje)

45 zoekertjes (1 - 20)
885 000 €

30710 Santa Rosalía

Fantastische villa aan het kunstmeerEen sterk staaltje architectuur. Bovendien naarstig gebruik gemaakt van alle ruimtes binnenin. Een genot voor het oog en om te leven. Deze tot in de details afgewerkte woning komen met 3 suites. U leest het goed: het woord slaapkamer zou deze ruimtes tekortschieten. Elke suite komt met een eigen badkamer, privacy gegarandeerd binnenin de villa.Verder is er nog een kelder n een solarium. Ruimte zat.Dit is thuiskomen op het hoogste niveau. De open leefruimte gaat naadloos over in de groene buitenruimte, een enorme plus in dit Mediterraans klimaat. De keuken kan u helemaal zelf inrichten, de apparaten zijn inclusief. De badkamers die bij de 3 lichtrijke suites horen, zijn uitgerust met vloerverwarming: zelfs in Spanje is dit geen overbodige luxe. Er is nog een badkamer extra die uitgeeft op de buitenruimte. Ook is er een gastentoilet voorzien.Nog meer binnenruimte nodig? De multifunctionele kelderverdieping van maar liefst 145 m kan u nog inrichten naar hartenlust. Er is al een hal en een badkamer om u op weg te zetten. De prachtig aangelegde buitenruimte van 293 m bestaat uit een terras, een tuin en een zwembad van 17,5 m. Door de tactische ligging en architectuur, heeft u hele dag wel ergens zon op uw perceel.U wenst van s morgens vroeg tot s avonds laat te genieten van de zon? Het solarium van 65 m ontvangt u met open armen: een overvloed aan zonneschijn in uw eigen privsfeer.Elke woning beschikt over een oprit voor een auto met pre-installatie voor een elektrische laadpaal.Dit project is gelegen aan de rustige buitenkant van het Santa Rosala-domein. Een uniek concept in Spanje, dat een afgesloten en beveiligde commune betreft met een prachtig kunstmeer van niet minder dan 16.000 m. Daarbuiten zijn er leuke strandbarretjes, vele wandelpaden, sportfaciliteiten (o.m. golfmogelijkheden), speelzones en recreatieve zones. Hiernaast wordt het project gekenmerkt door de aanwezigheid van een eigen central park van wel 124.000 m.The next big thing!809-fantastische-villa-aan-het-kunstmeer Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 348 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
780 000 €

30710 Santa Rosalía

Fantastische villa aan het kunstmeerEen sterk staaltje architectuur. Bovendien naarstig gebruik gemaakt van alle ruimtes binnenin. Een genot voor het oog en om te leven. Deze tot in de details afgewerkte woning komen met 3 suites. U leest het goed: het woord slaapkamer zou deze ruimtes tekortschieten. Elke suite komt met een eigen badkamer, privacy gegarandeerd binnenin de villa.Verder is er nog een kelder n een solarium. Ruimte zat.Dit is thuiskomen op het hoogste niveau. De open leefruimte gaat naadloos over in de groene buitenruimte, een enorme plus in dit Mediterraans klimaat. De keuken kan u helemaal zelf inrichten, de apparaten zijn inclusief. De badkamers die bij de 3 lichtrijke suites horen, zijn uitgerust met vloerverwarming: zelfs in Spanje is dit geen overbodige luxe. Verder is er nog een apart gastentoilet. Handig als u bezoek heeft.Nog meer binnenruimte nodig? De multifunctionele kelderverdieping van maar liefst 145 m kan u nog inrichten naar hartenlust. Er is al een hal en een badkamer om u op weg te zetten. De prachtig aangelegde buitenruimte van 219 m bestaat uit een terras, een tuin en een zwembad van 21 m. Door de tactische ligging en architectuur, heeft u hele dag wel ergens zon op uw perceel.U wenst van s morgens vroeg tot s avonds laat te genieten van de zon? Het solarium van 56 m ontvangt u met open armen: een overvloed aan zonneschijn in uw eigen privsfeer.Elke woning beschikt over een oprit voor een auto met pre-installatie voor een elektrische laadpaal.Dit project is gelegen aan de rustige buitenkant van het Santa Rosala-domein. Een uniek concept in Spanje, dat een afgesloten en beveiligde commune betreft met een prachtig kunstmeer van niet minder dan 16.000 m. Daarbuiten zijn er leuke strandbarretjes, vele wandelpaden, sportfaciliteiten (o.m. golfmogelijkheden), speelzones en recreatieve zones. Hiernaast wordt het project gekenmerkt door de aanwezigheid van een eigen central park van wel 124.000 m. The next big thing!808-fantastische-villa-aan-het-kunstmeer Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 329 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
449 900 €

30710 Santa Rosalía

Fantastische villas op Santa RosalaMet trots stellen wij dit geweldig project aan het Santa Rosala-meer voor!Deze tot in de details afgewerkte woningen komen telkens met 3 slaapkamers, elke slaapkamer heeft haar badkamer ensuite. Privacy binnenin de woning is gegarandeerd.De keuken kan u helemaal zelf inrichten. Oven, microgolfoven, ijskast met diepvries, dampkap, inductiekookvuur, afwasmachine en wasmachine zijn inbegrepen in de prijs.De badkamers zijn allemaal uitgerust met een vloerverwarming: zelfs in Spanje is dit geen overbodige luxe.Nog meer binnenruimte nodig? De multifunctionele kelderverdieping van maar liefst 89 m geniet van natuurlijke lichtinval door de groene patio (10 m), die zich tevens op de -1 bevindt.De prachtig aangelegde buitenruimte van 141 m bestaat uit een terras van 84 m en een tuin van 57 m. Door de tactische ligging en architectuur, heeft u hele dag wel ergens zon op uw perceel.Elke woning beschikt over een oprit voor een auto en een kelderberging onder het huis zelf.Dit project is gelegen aan de buitenkant van het Santa Rosala-domein. Een uniek concept in Spanje, dat een afgesloten en beveiligde commune betreft met een prachtig kunstmeer van niet minder dan 16.000 m. Daarbuiten zijn er leuke strandbarretjes, vele wandelpaden, sportfaciliteiten (o.m. golfmogelijkheden), speelzones en recreatieve zones. Hiernaast wordt het project gekenmerkt door de aanwezigheid van een eigen central park van wel 124.000 m. The next big thing!776-fantastische-villa-s-op-santa-rosala Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
419 900 €

30710 Santa Rosalía

Fantastische villas met zwembad op Santa RosalaMet trots stellen wij dit geweldig project aan het Santa Rosala-meer voor, te koop via UNIQ Estates!Deze tot in de details afgewerkte woningen komen telkens met 3 slaapkamers, elke slaapkamer heeft haar badkamer ensuite. Privacy binnenin de woning is gegarandeerd.De keuken kan u helemaal zelf inrichten. Oven, microgolfoven, ijskast met diepvries, dampkap, inductiekookvuur, afwasmachine en wasmachine zijn inbegrepen in de prijs.De badkamers zijn allemaal uitgerust met een vloerverwarming: zelfs in Spanje is dit geen overbodige luxe.Nog meer binnenruimte nodig? De multifunctionele kelderverdieping van maar liefst 89 m geniet van natuurlijke lichtinval door de groene patio (10 m), die zich tevens op de -1 bevindt.De prachtig aangelegde buitenruimte van 141 m bestaat uit een terras van 84 m, een tuin van 57 m en een zwembad van 14 m. Door de tactische ligging en architectuur, heeft u hele dag wel ergens zon op uw perceel.Elke woning beschikt over een oprit voor een auto en een kelderberging onder het huis zelf.Dit project is gelegen aan de buitenkant van het Santa Rosala-domein. Een uniek concept in Spanje, dat een afgesloten en beveiligde commune betreft met een prachtig kunstmeer van niet minder dan 16.000 m. Daarbuiten zijn er leuke strandbarretjes, vele wandelpaden, sportfaciliteiten (o.m. golfmogelijkheden), speelzones en recreatieve zones. Hiernaast wordt het project gekenmerkt door de aanwezigheid van een eigen central park van wel 124.000 m. The next big thing!775-fantastische-villa-s-met-zwembad-op-santa-rosala Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
530 000 €

30710 Santa Rosalía

Designvillas aan een prachtig kunstmeerGeniet met volle tuigen van uw verblijf in dit geweldig villaproject. Deze woningen worden gebouwd op percelen vanaf 343 m en er kan gekozen worden tussen een centraal gelegen of een hoekperceel.Er zijn 2 mogelijkheden: een villa in een L-vorm gebouwd, of een villa in een rechthoek. Dit hangt in de eerste plaats af van welk perceel u verkiest.Wanneer u de woning betreedt, wordt u overweldigd door de gezellige en de huiselijke atmosfeer. Dit is te danken aan de vloeren met houtlook en de tactisch gekozen kleurtonen. Of het nu een warme Spaanse zomer of een zachte winter betreft, u voelt zich hier meteen thuis. In de tuin, uitgerust met een stijlvolle doch onderhoudsvriendelijke tegel, kan u genieten van een verfrissing in het ingebouwd zwembad van 3 op 6 meter. Langs de zijkanten van deze knappe buitenruimte wordt er beplanting voorzien.Naast de sfeervolle living en open keuken met alle apparaten inbegrepen, is er op het gelijkvloers ook al een slaapkamer met badkamer ensuite. Deze badkamer is trouwens ook rechtstreeks bereikbaar via de hal. Op de 1ste verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamer met alweer badkamers ensuite. Dit brengt het eindtotaal op 3 slaapkamers en 3 badkamers. Bij de rechthoekige villas is er een groot terras van maar liefst 14 m, bereikbaar vanuit beide slaapkamers. Bij de L-vormige villas heeft elke slaapkamer een apart terras, van respectievelijk 12,5 en 8 m. Niet genoeg zonlicht? Het multifuntioneel solarium van 42 m kan u inrichten naar hartenlust. Hier heeft u uiteraard zon van s ochtends vroeg tot s avonds laat. Heerlijk!Dit project is gelegen aan de rustige buitenkant van het Santa Rosala-domein. Een uniek concept in Spanje, dat een afgesloten en beveiligde commune betreft met een prachtig kunstmeer van niet minder dan 16.000 m. Daarbuiten zijn er leuke strandbarretjes, vele wandelpaden, sportfaciliteiten (o.m. golfmogelijkheden), speelzones, recreatieve zones, ...Plezier voor iedereen!829-designvilla-s-aan-een-prachtig-kunstmeer Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 185 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI73014)
449 900 €

30710 Santa Rosalía

Luxueuze villa te Santa Rosalia Lake Life ResortDeze villa, met 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers, biedt een heerlijke buitenruimte om optimaal van de Spaanse zon te genieten. Het royale terras van 84,22 m2 nodigt uit tot ontspanning, en het privézwembad biedt verkoeling. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de riante tuin, die de totale buitenruimte op circa 140 m2 brengt. De grote kelder van de villa biedt diverse mogelijkheden, en parkeren is mogelijk op het eigen perceel.Gelegen in het Santa Rosalia Lake Life Resort, tussen Torre-Pacheco en de kustplaats Los Alcázares, is het resort ontworpen rond een groen gebied van 124.000 m². Het middelpunt is de indrukwekkende lagune van 16.000 m² met kristalhelder water, witte zandstranden en palmbomen, inclusief twee eilanden, waarvan er één een bar bij het zwembad heeft. Chiringuitos (strandbars) omringen de lagune. Het resort biedt ook wandel- en fietspaden, padel- en tennisbanen, een minigolfbaan, tuinen, recreatiegebieden, kinderspeelplaatsen, een clubhuis en een hondenuitlaatgebied. Toegang is beperkt tot bewoners, wat extra beveiliging biedt.Met de stranden en boulevard van Los Alcázares op minder dan 10 minuten rijden, diverse voorzieningen binnen 5 minuten rijden en de nabijheid van golfbanen, waaronder Mar Menor Golf Resort, wordt dit vanwege de gunstige ligging, voorzieningen en de indrukwekkende lagune een zeer populaire verblijfplaats aan de Costa Cálida. De internationale luchthaven van Murcia is ongeveer 25 minuten rijden, terwijl de luchthaven van Alicante in ongeveer een uur bereikbaar is.VASTGOEDKANTOOR: GLOBAL - SPAIN REAL ESTATE / UW NEDERLANDSTALIGE MAKELAAR IN SPANJE (Costa Blanca, Costa Cálida, Balearen) ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES)nbsp; ### / ### (ES, NL, EN ) Bent u op zoek naar een appartement, huis, villa, penthouse, met zwembad, solarium, garage, zeezicht of welk type woning u ook wenst te kopen? Een gespecialiseerd makelaarskantoor met ervaring kan u wegwijs maken en begeleiden bij uw aankoop in Spanje. . Global-Spain Real Estate, uw Belgisch, Nederlandstalige vastgoedmakelaar in de Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen, heeft haar hoofdkantoor in Torrevieja en staat u graag bij in de zoektocht naar uw woning onder de Spaanse zon. Als makelaar in onroerend goed kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van uw NIE-nummer, een volmacht (die uw aankoop in Spanje kan vergemakkelijken), het openen van een bankrekening en nog veel meer. Wij monitoren de aankoop van uw woning in Spanje van A tot Z en zijn op werkdagen altijd bereikbaar als u vragen heeft over de voortgang van uw dossier en aankoop. Als u contact wilt opnemen met ons makelaarskantoor voor meer informatie over het kopen van een woning in Spanje (Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen), kunt u dat doen via de volgende contactgegevens: ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) / + 34 623 220 132 (ES, NL, EN ) Het team van Global Spain wenst u een prettige zoektocht naar uw droomhuis in Spanje! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI73015)
629 900 €

30710 Santa Rosalía

Schitterende villa in het prachtige Santa Rosalia Lake Life Resort!nbsp;Deze villa is gelegen op een hoekperceel en beschikt over 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers. Op het terras van maar liefst 81,59m2 kunt u heerlijk genieten van de Spaanse zon om daarna heerlijk af te koelen in uw privézwembad. Ook kunt u gebruik maken van de grote tuin. In totaal bedraagt de buitenruimte circa 200m2. De grote kelder biedt u diverse mogelijkheden. Parkeren is mogelijk op het perceel. De villa is gelegen in het Santa Rosalia Lake Life Resort, gelegen tussen Torre-Pacheco en de kustplaats Los Alcázares. Het resort is ontworpen rond een groengebied van maar liefst 124.000 m². Het stralende middelpunt is de 16.000 m² grote lagune met kristalhelder water, witte zandstranden en palmbomen. Er zijn twee eilanden in de lagune, waarvan er één een bar bij het zwembad heeft. Chiringuitos (strandbars) omringen de lagune. Andere voorzieningen van het resort zijn onder meer wandel- en fietspaden, padel- en tennisbanen, een minigolfbaan, tuinen, recreatiegebieden, kinderspeelplaatsen, een clubhuis en een hondenuitlaatgebied. Het resort is beveiligd en alleen toegankelijk voor bewoners. De stranden en boulevard van Los Alcázares liggen op nog geen 10 minuten rijden, diverse voorzieningen binnen 5 minuten rijden. Golfen kan op de golfbaan van het naastgelegen Mar Menor Golf Resort of op één van de andere 16 golfbanen in de regio. De internationale luchthaven van Murcia ligt op ongeveer 25 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op een uur rijden. Vanwege de gunstige ligging, voorzieningen en indrukwekkende lagune zal dit een zeer populaire verblijfplaats aan de Costa Cálida worden. VASTGOEDKANTOOR: GLOBAL - SPAIN REAL ESTATE / UW NEDERLANDSTALIGE MAKELAAR IN SPANJE (Costa Blanca, Costa Cálida, Balearen) ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) /nbsp; ### / ### (ES, NL, EN ) Bent u op zoek naar een appartement, huis, villa, penthouse, met zwembad, solarium, garage, zeezicht of welk type woning u ook wenst te kopen? Een gespecialiseerd makelaarskantoor met ervaring kan u wegwijs maken en begeleiden bij uw aankoop in Spanje. . Global-Spain Real Estate, uw Belgisch, Nederlandstalige vastgoedmakelaar in de Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen, heeft haar hoofdkantoor in Torrevieja en staat u graag bij in de zoektocht naar uw woning onder de Spaanse zon. Als makelaar in onroerend goed kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van uw NIE-nummer, een volmacht (die uw aankoop in Spanje kan vergemakkelijken), het openen van een bankrekening en nog veel meer. Wij monitoren de aankoop van uw woning in Spanje van A tot Z en zijn op werkdagen altijd bereikbaar als u vragen heeft over de voortgang van uw dossier en aankoop. Als u contact wilt opnemen met ons makelaarskantoor voor meer informatie over het kopen van een woning in Spanje (Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen), kunt u dat doen via de volgende contactgegevens: ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) / + 34 623 220 132 (ES, NL, EN ) Het team van Global Spain wenst u een prettige zoektocht naar uw droomhuis in Spanje! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI72997)
530 000 €

30710 Santa Rosalía

Luxe villa te koop in een CARIBBEAN PARADISE AAN COSTA CALIDAnbsp;MET EEN FANTASTISCH UITZICHT. De villa's nbsp;zijn ontworpen met drie slaapkamers en drie badkamers op de begane grond vindt u 1 slaapkamer en badkamer een grote open leefruimte en keuken die uitkijkt op het zwembad. Op de 1Stenbsp;verdieping vindt u 2 slaapkamers en badkamer en een groot terras en ondergrondse leefruimte met Engelse Patio waar je zeker nog 3 slaapkamers en badkamer kan bijbouwen. Daarnaastnbsp;zijnnbsp;keukentoestellen,nbsp;elektrischenbsp;rolluiken,nbsp;vloerverwarmingnbsp;innbsp;denbsp;badkamernbsp;etc.nbsp;allemaalnbsp;voorziennbsp;innbsp;ditnbsp;project. Sluit je ogen en denk aan een bestemming waar je nu zou willen ontspannen. U hebt zich waarschijnlijk een plaats voorgesteld die eruitziet als een badplaats, omgeven door eindeloos turquoise water, palmbomen en wit zand. De Costa Calida is de thuisbasis van een van de meest opwindende projecten die ooit in Spanje zijn ondernomen en die de kracht heeft om afgelegen en exotische plaatsen te creëren op toegankelijke locaties. Welkom in het Caribische paradijs! Cristal Lake Resort komt op de markt met een revolutionair, vooruitstrevend en duurzaam concept en ontwerp dat u meeneemt naar een idyllisch tropisch eiland waar u zorgeloos kunt leven. Dit ongelooflijke complex van luxe appartementen en villa's, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco, is omgeven door een enorm kunstmatig lagune-strand van 16.000 m2 kristalhelder water (Crystal Lagoon) waar u verschillende watersporten kunt beoefenen, zoals kajakken, roeien, peddelsurfen... En nog veel meer activiteiten om met uw gezin van te genieten! Wat is er beter dan een paar stappen lopen en een privéstrand aan je voeten te hebben? Santa Rosalia biedt onvoorstelbare plekjes in dit deel van de regio. Even verrassend is het grote reservaat met inheemse bomen, speelplaatsen, picknickplaatsen en groene ruimten om te ontspannen. Dit is zeker een toeristische trekpleister voor gezinnen uit Midden- en Noord-Europa die op zoek zijn naar een andere ervaring onder de Spaanse zon. Investeringsmogelijkheid in Los Alcazares: winstgevende eigendommen in het midden van een duurzaam resort met kunstmatig privéstrand en groene zones.Het lagune-resort Cristal, dat zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt in Los Alcazares (Murcia), biedt een speciale lanceringspromotie... U kunt hier fantastische luxe eigendommen vinden. Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, is dit een van de meest veelbelovende projecten in de regio. Prijs 410.000€ - 455.000€ Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 230 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBG75726)
259 900 €

30710 Santa Rosalía

Wij zijn een van de eersten die u dit gloednieuwe project aan het HOTTE Santa Rosalia Lake and Life Resort voorstellen. Dit project zal bestaan uit 6 blokken van 7 appartementen, voor in totaal 42 woningen. De eerste fase is zojuist gestart! Wees er snel bij want deze appartementen vliegen als warme broodjes de deur uit. De woningen hebben 3/2 slaapkamers en 2 badkamers met uitzicht op het grote meer en de groene gebieden van dit grote luxe resort. Meer informatie binnenkort beschikbaar! De appartementen zijn gelegen in het Santa Rosalía Lake Life Resort, gelegen tussen Torre-Pacheco en de kustplaats Los Alcázares. Het resort is ontworpen rond een groengebied van maar liefst 124.000 m². Het stralende middelpunt is de lagune van 16.000 m² met kristalhelder water, witte zandstranden en palmbomen. Er zijn twee eilanden in de lagune, waarvan er één een bar bij het zwembad heeft. Chiringuitos (strandbars) omringen de lagune. Andere voorzieningen van het resort zijn onder meer wandel- en fietspaden, padel- en tennisbanen, een minigolfbaan, tuinen, recreatiegebieden, kinderspeelplaatsen, een clubhuis en een hondenuitlaatpark. Het resort is beveiligd en alleen toegankelijk voor bewoners. De stranden en boulevard van Los Alcázares liggen op nog geen 10 minuten rijden, diverse voorzieningen op nog geen 5 minuten rijden. Golfen kan op de golfbaan van het naastgelegen Mar Menor Golf Resort of op één van de andere 16 golfbanen in de regio. De internationale luchthaven van Murcia ligt op ongeveer 25 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op een uur rijden. Vanwege de gunstige ligging, voorzieningen en indrukwekkende lagune zal dit een zeer populaire plek zijn om te verblijven aan de Costa Cálida. Let op: dit project bevindt zich in een reserveringsfase Dit betekent dat prijzen, ontwerp en renders nog niet definitief zijn Vanwege de grote vraag, aangezien dit project een van de laatste betaalbare eigendommen op Las Colinas is, kunt u reserveringskosten van € 6000 betalen om op de wachtlijst te worden geplaatst voor dit unieke project in het hoog aangeschreven en begeerde Las Colinas Golf Resort. Er zijn al 11 reserveringen vervuld. Meer informatie komt eraan, maar zoals altijd kan Global Spain u geheel vrijblijvend voorzien van alle informatie die u nodig heeft! VASTGOEDKANTOOR: GLOBAL - SPAIN REAL ESTATE / UW NEDERLANDSTALIGE MAKELAAR IN SPANJE (Costa Blanca, Costa Cálida, Balearen) ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) / ### (ES, NL, EN ) Bent u op zoek naar een appartement, huis, villa, penthouse, met zwembad, solarium, garage, zeezicht of welk type woning u ook wenst te kopen? Een gespecialiseerd makelaarskantoor met ervaring kan u wegwijs maken en begeleiden bij uw aankoop in Spanje. . Global-Spain Real Estate, uw Belgisch, Nederlandstalige vastgoedmakelaar in de Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen, heeft haar hoofdkantoor in Torrevieja en staat u graag bij in de zoektocht naar uw woning onder de Spaanse zon. Als makelaar in onroerend goed kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van uw NIE-nummer, een volmacht (die uw aankoop in Spanje kan vergemakkelijken), het openen van een bankrekening en nog veel meer. Wij monitoren de aankoop van uw woning in Spanje van A tot Z en zijn op werkdagen altijd bereikbaar als u vragen heeft over de voortgang van uw dossier en aankoop. Indien u contact wilt opnemen met ons makelaarskantoor voor meer informatie over het kopen van een woning in Spanje (Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen), kunt u dat doen via de volgende contactgegevens: ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) / + 34 623 220 132 (ES, NL, EN ) Het team van Global Spain wenst u een prettige zoektocht naar uw droomhuis in Spanje! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBF80578)
349 000 €

30710 Santa Rosalía

Deze residentie is gelegen in Santa Rosalia en bestaat uit 4 blokken met telkens 15 appartementen. De appartementen bestaan uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ze beschikken over ruime terrassen. Er is een gemeenschappelijke garage in de kelder met een privé bergruimte per appartement.nbsp;Het complex bestaat uit grote gemeenschappelijke zones, waaronder een groot gemeenschappelijk zwembad, een kleiner verwarmd zwembad, tuin en verschillende sportruimtes. IMMO: GLOBAL - SPAIN REAL ESTATE / UW NEDERLANDSTALIGE MAKELAAR IN SPANJE (Costa Blanca, Costa Cálida, Balearen) ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) / ### (ES, NL, EN ) Bent u op zoek naar een appartement, huis, villa, penthouse , met zwembad, solarium, garage, uitzicht op zee of een ander type eigendom dat u wilt kopen? Een gespecialiseerd, ervaren makelaarskantoor kan u wegwijs maken en begeleiden bij uw aankoop in Spanje. Global-Spain Real Estate, uw Belgisch- en Nederlandstalige vastgoedmakelaar aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen, is gevestigd in Torrevieja en helpt u graag bij het vinden van uw woning onder de Spaanse zon. Als uw makelaar kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van uw NIE-nummer, een volmacht (die uw aankoop in Spanje kan vergemakkelijken), het openen van een bankrekening en nog veel meer. Wij volgen de aankoop van uw woning in Spanje van A tot Z, en zijn op werkdagen altijd bereikbaar als u vragen heeft over de voortgang van uw dossier en uw aankoop. Als u contact wilt opnemen met ons makelaarskantoor voor meer informatie over het kopen van een woning in Spanje (Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen), kunt u dat doen via de volgende contactgegevens: ### / + 34 865 75 27 65 (NL, EN, DE, FR, ES) / + 34 623 220 132 (ES, NL, EN ) Het team van Global Spain wenst u een prettige zoektocht naar uw droomhuis in Spanje! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 67 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBF80577)
265 000 €

30710 Santa Rosalía

Deze residentie is gelegen in Santa Rosalia en bestaat uit 4 blokken met telkens 15 appartementen. De appartementen bestaan uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ze beschikken over ruime terrassen. Er is een gemeenschappelijke garage in de kelder met een privé bergruimte per appartement.nbsp;Het complex bestaat uit grote gemeenschappelijke zones, waaronder een groot gemeenschappelijk zwembad, een kleiner verwarmd zwembad, tuin en verschillende sportruimtes. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 63 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBF80576)
304 000 €

30710 Santa Rosalía

Deze residentie is gelegen in Santa Rosalia en bestaat uit 4 blokken met telkens 15 appartementen. De appartementen bestaan uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ze beschikken over ruime terrassen. Er is een gemeenschappelijke garage in de kelder met een privé bergruimte per appartement.nbsp;Het complex bestaat uit grote gemeenschappelijke zones, waaronder een groot gemeenschappelijk zwembad, een kleiner verwarmd zwembad, tuin en verschillende sportruimtes. IMMO: GLOBAL - SPAIN REAL ESTATE / UW NEDERLANDSTALIGE MAKELAAR IN SPANJE (Costa Blanca, Costa Cálida, Balearen) ### / ### (NL, EN, DE, FR, ES) / ### (ES, NL, EN ) Bent u op zoek naar een appartement, huis, villa, penthouse , met zwembad, solarium, garage, uitzicht op zee of een ander type eigendom dat u wilt kopen? Een gespecialiseerd, ervaren makelaarskantoor kan u wegwijs maken en begeleiden bij uw aankoop in Spanje. Global-Spain Real Estate, uw Belgisch- en Nederlandstalige vastgoedmakelaar aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen, is gevestigd in Torrevieja en helpt u graag bij het vinden van uw woning onder de Spaanse zon. Als uw makelaar kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van uw NIE-nummer, een volmacht (die uw aankoop in Spanje kan vergemakkelijken), het openen van een bankrekening en nog veel meer. Wij volgen de aankoop van uw woning in Spanje van A tot Z, en zijn op werkdagen altijd bereikbaar als u vragen heeft over de voortgang van uw dossier en uw aankoop. Als u contact wilt opnemen met ons makelaarskantoor voor meer informatie over het kopen van een woning in Spanje (Costa Blanca, Costa Cálida en de Balearen), kunt u dat doen via de volgende contactgegevens: ### / + 34 865 75 27 65 (NL, EN, DE, FR, ES) / + 34 623 220 132 (ES, NL, EN ) Het team van Global Spain wenst u een prettige zoektocht naar uw droomhuis in Spanje! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 69 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI60648)
499 000 €

30710 Santa Rosalía

Woning gesitueerd in Santa Rosalia Lake Life Resort in de regio Costa Cálida. Een villa met 3 slaapkamers en 4 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Santa Rosalia Lake Life Resort zijn o.a. parkeerplaats, gemeenschappelijk zwembad, berging, dakterras, groot terras, privé zwembad, gemeenschappelijke tuin. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 189 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBH38819)
935 000 €

30710 Santa Rosalía

Woning gesitueerd in Santa Rosalia Lake Life Resort in de regio Costa Cálida. Een villa met 3 slaapkamers en 4 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Santa Rosalia Lake Life Resort zijn o.a. parkeerplaats, kelder, berging, dakterras, groot terras, privé zwembad. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 344 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBH38061)
629 900 €

30710 Santa Rosalía

Woning gesitueerd in Santa Rosalia Lake Life Resort in de regio Costa Cálida. Een villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Santa Rosalia Lake Life Resort zijn o.a. parkeerplaats, kelder, berging, groot terras, resort. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI49079)
549 000 €

30710 Santa Rosalía

Fantastisch resort - een van de best verkopende in Spanje.Echt goed ontworpen woning in een nieuw project aan het meer van Santa Rosalia en het Life resort. Eerste van dit soort resorts in Europa. Het omheinde resort ligt rond een meer - Crystal Lagoon. Er zijn stranden, eilanden, beach volley, een steiger en recreatiegebieden. Beach club en een van de eilanden heeft ook een bar.Andere faciliteiten zijn DiscGolf, Adventure Golf, padeltennis, jeu de boules, tafeltennis, schaken, yoga, multisportbanen en nog veel meer. Deze fantastische villa staat op een perceel van goede grootte. Het heeft een eigen zwembad van 18 m2 en een parkeerplaats op het perceel.Op de begane grond is een grote woonkamer met open volledig ingerichte keuken, vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de tuin en het zwembad. Op de begane grond is ook een slaapkamer (met inbouwkasten) en badkamer. Slaapkamer goed uitzicht op tuin en zwembad. Deze verdieping heeft ook een trap naar de multifunctionele ruimte in de kelder en de slaapkamers op de eerste verdieping.Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en en-suite badkamer en ook toegang tot het terras via grote glazen schuifdeuren. De andere slaapkamers hebben ook een en-suite badkamer en inbouwkasten. De eerste verdieping heeft ook een trap naar de bovenste verdieping met het solarium.Op de bovenste verdieping met het solarium van 41 m2 is ook een toilet en er zijn pre-installaties voor een zomerkeuken, jacuzzi, tv-punt en stopcontacten. Ook pre-installatie voor zonnepanelen.De 114 m2 grote multifunctionele ruimte in de kelder heeft een engelse patio (toegang via schuifdeuren), ventilatie en natuurlijk licht. Het heeft pre-installatie voor elektriciteit, telecommunicatie, verlichting, airconditioning en sanitair voor de badkamer enzovoort.Er zijn pre-installaties voor airco op elke verdieping,Witgoed inbegrepen zijn: Keramische kookplaat, oven, afzuigkap, geïntegreerde koelkast en vaatwasser. Magnetron en wasmachine zijn ook inbegrepen.Het resort ligt op een fantastische locatie. Naast de golfclub (ander resort) en dicht bij de stranden van Mar Menor. Een beetje over de afstanden:Stranden: Resorts Crystal Lagoon: loopafstanderen vanaf 5-8 min rijden.Steden: Los Alcazares 5-8 min., Cartagena 20 min., Murcia Stad 35 min.Vliegvelden: Murcia internationaal 25 min., Alicante 55 min.Golf: 5 minuten, ca. 20 golfbanen in max. 30 min. Rijden.Neem voor meer informatie contact op met Soraya op ### of neem contact op via e-mail of website. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI49049)
461 000 €

30710 Santa Rosalía

Air conditioning, Tuin, barbecue, parkeren, privé zwembad, Video entry systeem Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI49041)
629 900 €

30710 Santa Rosalía

Op een fantastisch resort - best verkopend in de omgeving.Echt goed ontworpen woning in een nieuwe ontwikkeling aan het Santa Rosalia meer en Life resort. Eerste van dit soort resorts in Europa. Het omheinde resort ligt rond een meer - Crystal Lagoon. Er zijn stranden, eilanden, beach volley, een steiger en recreatiegebieden. Beach club en een van de eilanden heeft ook een bar.Andere faciliteiten zijn DiscGolf, Adventure Golf, padeltennis, jeu de boules, tafeltennis, schaken, yoga, multisportbanen en nog veel meer. Dit is echt een huis van goede grootte, met een geweldige indeling. 3 slaapkamers (twee met en-suite badkamers), 3 badkamers in totaal. Enorme kelder (82m2) met eigen patio van 16 m2. Alle slaapkamers hebben toegang tot het terras of de tuin. Overdekte veranda van 44 m2 met zomerkeuken.Dit is een van de slechts 2 met grotere tuinen en grotere zwembaden (24,5 m2), zelfs de patio in de kelder is groter.Begane grond bestaat uit een hal, vanwaar er toegang is tot een van de slaapkamers, een van de badkamers en de woonkamer van 31 m2 met open keuken (wordt geleverd met alle witgoed. Vanuit de woonkamer is een trap naar de eerste verdieping en de kelder. Ook toegang tot de tuin met het zwembad en de 44 m2 grote overdekte veranda met zomerkeuken. Op de eerste verdieping heb je de andere 2 slaapkamers en badkamers, ze hebben allebei een eigen badkamer en toegang tot het terras op het zuiden. De hoofdslaapkamer heeft ook een eigen terras op het noorden.Alle 3 de slaapkamers hebben ingebouwde kasten en ruimte voor tweepersoonsbedden.Vanuit de woonkamer is ook toegang tot de enorme kelder van 82 m2, die een eigen patio heeft. Deze ruimte kan uiteraard worden gebruikt voor wat je maar wilt. Er zullen enkele optionele pakketten zijn.Er zijn vloerverwarming in alle 3 de badkamers en er is ook airco.Het resort ligt op een fantastische locatie. Naast de golfclub (ander resort) en dicht bij de stranden van Mar Menor.Een beetje over afstanden:Stranden: Resorts Crystal Lagoon: loopafstanderen vanaf 5-8 min rijden.Steden: Los Alcazares 5-8 min., Cartagena 20 min., Murcia Stad 35 min.Vliegvelden: Murcia internationaal 25 min., Alicante 55 min.Golf: 5 minuten, ca. 20 golfbanen in max. 30 min. Rijden.Neem voor meer informatie contact op met Soraya op ### of neem contact op via onze website. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI49039)
449 900 €

30710 Santa Rosalía

Op een fantastisch resort - best verkopend in de omgeving.Echt goed ontworpen woning in een nieuwe ontwikkeling aan het Santa Rosalia meer en Life resort. Eerste van dit soort resorts in Europa. Het omheinde resort ligt rond een meer - Crystal Lagoon. Er zijn stranden, eilanden, beach volley, een steiger en recreatiegebieden. Beach club en een van de eilanden heeft ook een bar.Andere faciliteiten zijn DiscGolf, Adventure Golf, padeltennis, jeu de boules, tafeltennis, schaken, yoga, multisportbanen en nog veel meer. Dit is echt een huis van goede grootte, met een geweldige indeling. 3 slaapkamers (twee met en-suite badkamers), 3 badkamers in totaal. Enorme kelder (89m2) met een kleine patio. Alle slaapkamers hebben toegang tot het terras of de tuin. Overdekte veranda van 55 m2.Begane grond bestaat uit een hal, van waaruit er toegang is tot een van de slaapkamers, een van de badkamers en de woonkamer van 31 m2 met open keuken (voorzien van alle witgoed. Vanuit de woonkamer is een trap naar de eerste verdieping en de kelder. Ook toegang tot de tuin met het zwembad en de 55 m2 grote overdekte veranda (voorbereid voor buitenkeuken). Op de eerste verdieping heb je de andere 2 slaapkamers en badkamers, ze hebben allebei een eigen badkamer en toegang tot het terras op het zuiden. De hoofdslaapkamer heeft ook een eigen terras op het noorden.Alle 3 de slaapkamers hebben ingebouwde kasten en ruimte voor tweepersoonsbedden.Vanuit de woonkamer is ook toegang tot de enorme kelder van 89 m2, die een eigen patio heeft. Deze ruimte kan uiteraard worden gebruikt voor wat je maar wilt. Er zullen enkele optionele pakketten zijn.Er zijn verwarmde vloeren in alle 3 de badkamers en het is voorbereid voor ducted A/C.Het resort ligt op een fantastische locatie. Naast de golfclub (ander resort) en dicht bij de stranden van Mar Menor. Een beetje over afstanden Stranden: Resorts Crystal Lagoon: loopafstanderen van 5-8 min rijden.Steden: Los Alcazares 5-8 min., Cartagena 20 min., Murcia Stad 35 min.Vliegvelden: Murcia internationaal 25 min., Alicante 55 min.Golf: 5 minuten, ca. 20 golfbanen in max. 30 min. Rijden.Neem voor meer informatie contact op met Soraya op ### of neem contact op via onze website. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Santa Rosalía (RBI49033)
780 000 €

30710 Santa Rosalía

Op een fantastisch resort - best verkocht in de omgeving.Geweldige villa in een nieuw project aan het Santa Rosalia meer en Life resort. Eerste van dit type resort in Europa. Het omheinde resort ligt rond een meer - Crystal Lagoon. Er zijn stranden, eilanden, beach volley, een steiger en recreatiegebieden. Beach club en een van de eilanden heeft ook een bar.Andere faciliteiten zijn DiscGolf, Adventure Golf, padel tennis, jeu de boules, tafeltennis, schaken, yoga, multisportbanen en nog veel meer. Dit is een grote villa, grote woonkamer, fantastische indeling. 3 slaapkamers met eigen badkamer, ook een gastentoilet. Grote berging en wasruimte. Enorme kelder (127 m2), half afgewerkt met een badkamer. 55 m2 solarium op het dakFantastisch ontworpen luxe villa met alles erop en eraan, vlakbij het meer en het strand.Mooie hal van goed formaat, 51 m2 woonruimte met open keuken (keuken wordt geleverd met alle witgoed), vanuit de keuken ook toegang tot de ruime wasruimte. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het overdekte terras en de tuin met het 21 m2 grote privézwembad.Er zijn 3 ruime en-suite slaapkamers met inbouwkasten. De master is 21 m2.Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de half afgewerkte kelder van 127 m2, met een badkamer (4). Uiteraard kan dit gebied worden gebruikt voor vele dingen, afhankelijk van de behoeften van de eigenaar - kan meer slaapkamers, bioscoop, fitnessruimte, speelkamer, enz.Het enorme solarium van 56 m2 heeft een pre-installatie voor een buitenkeuken, jacuzzi en zonnepanelen.Het wordt geleverd met een zwembad van 3 x 7 meter. Vanuit de tuin is er ook toegang tot een opslagruimte van 4m2.De villa is voorzien van een Aerothermische warmtepomp, vloerverwarming in de badkamers, airco met leidingen en video-intercom.Het resort ligt op een fantastische locatie. Naast de golfclub (ander resort) en vlakbij de stranden van Mar Menor. Een beetje over afstanden: Stranden: Resorts Crystal Lagoon: loopafstanderen 5-8 min rijden.Steden: Los Alcazares 5-8 min., Cartagena 20 min., Murcia Stad 35 min.Vliegvelden: Murcia internationaal 25 min., Alicante 55 min.Golf: 5 minuten, ca. 20 golfbanen in max. 30 min. Rijden.Neem voor meer informatie contact op met Soraya op ### of neem contact op via e-mail of website. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail