LOADING...

Landbouwgrond te koop in Sint-Pauwels (RAH58342) Gepubliceerd

€ 40.000
Adres verkrijgen Bagoniestraatje 3 Nr 1
9170 Sint-Pauwels
Kaart
Referentie Immovlan: RAH58342
Referentie verkoper: 5478318

Beschrijving

RECREATIEGROND 508m² geschikt voor o.a. et plaatsen van een weekendverblijf bvb. chalet/mobilhome/stacaravan of het optrekken van een NIEUWBOUW VAKANTIEVERBLIJF 60m² uit baksteen/hout/kunstmateriaal (verboden betonblokken en/of plaat) + 20m2 terras + (bestaand) tuinhuis 8m².
Er loopt een toegangsweg en parkeerplaats (van 4,5m x 2,25m) naar de grond die is omheind en afgesloten met een houten poort.

Bestaand goedgekeurd bouwplan aanwezig voor opbouw woonst.
De woning op het plan bevat een leefruimte van +/-37m² met inbegrip van een open keukenwand van 2,10m + berging 3m², 2 slpk's (8m² en 5m2), badkamer mogelijk van 3,90 of 5m² mogelijk, apart toilet, NIET overdekt terras 20m² (mag wel afgesloten worden aan 3 zijden dmv. windschermen van 1,80m hoog).
Een bovenverdiep is NIET TOEGELATEN, doch WEL EEN OPEN BERGZOLDER onder het dak met raam (bereikbaar via uitschuifbare trap). De maximaal toegelaten bouwhoogte tot aan de daknok is 3m !!
De grond is reeds voorzien van een propaangastank, waterput met elektrische pomp, elektriciteit (AIB goedgekeurde werfkast). Een garage is enkel toegelaten indien deze geïntegreerd wordt in het hoofdgebouw van 60m².
Het bestaande tuinhuis 8m² mag blijven staan.

VRAAGPRIJS HUIDIG STUK RECREATIEGROND MET BESTAAND TUINHUIS (zonder woonst): 40.000€
LET OP: deze grond is niet geschikt voor PERMANENT wonen, tenzij U uw hoofdverblijfplaats op een ander adres kunt vestigen! Recreatiegrond is voor tijdelijk verblijf geschikt tijdens w-ends en vakantieperiodes !
KI: 118€

informatieplicht: Vg, Gvr, Gmo, Gvkr, Gvv

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 40.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Verblijfsrecreatiezone
Voorkooprecht
Nee
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 07/09/2020 04:58
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Sint-Pauwels?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!