LOADING...

Kantoor te koop in Sint-Martens-Latem (RAO25941) Gepubliceerd

€ 1.950.000
Adres verkrijgen Maenhoutstraat 8
9830 Sint-Martens-Latem
Kaart
Referentie Immovlan: RAO25941
Referentie verkoper: Bakkerij De Keyser

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
857 m²
Garage
1
Aantal parkeerplaatsen
5
Badkamer(s)
1
Tuin

Beschrijving

Dit uniek handelspand geniet van een uiterst centrale ligging in het hart van Sint-Martens-Latem dorp. Deze welbekende en tevens goed draaiende handelszaak bakkerij De Keyser kan overgenomen worden of kan aangekocht worden als Handelspand. De totale grondoppervlakte van 1010 m² is op deze locatie uniek en biedt mogelijkheid tot diverse handelsactiviteiten. Aanpalend aan de winkelruimte is er een zeer ruime atelier met werkruimte, ovenruimte, professionele frigo’s en diepvriezer. Boven de handelsgelijkvloers bevindt zich een ruim duplex-appartement met twee slaapkamers en een badkamer. Het appartement beschikt over een ruim terras en tuin waar het bijzonder aangenaam vertoeven is. Het terras geniet van een Zuid-West oriëntatie. Kortom, dit handelspand met woonst geniet van grote visibiliteit met voldoende parkeerruimte. Voor meer informatie contacteer ons kantoor te Sint-Martens-Latem: Tel 09 219 90 90 .

Financiële details

Prijs
€ 1.950.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Bouwjaar
1997
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 13/09/2020 06:22
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Sint-Martens-Latem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!