LOADING...

Kantoor te koop in Gent (VAL92204) Gepubliceerd

€ 360.000
Adres verkrijgen Lucas Munichstraat 10
9000 Gent
Kaart
Referentie Immovlan: VAL92204
Referentie verkoper: 8744

Bewoonbare oppervlakte
250 m²
Terras
10 m²

Beschrijving

Kantoor voor jouw creatief collectief. Het PAND is een voormalig magazijn in de tweede bouwlijn van een rustige straat met veel parkeergelegenheid. Klanten en bezoekers bereiken jou makkelijk via Station Dampoort. Uitrusten na een dag werken kan vlakbij aan Portus Ganda, het Coyendanspark of in Gent-Centrum. De RUIMTE is 250m2 groot, verdeeld over 3 etages. Via de hal van het voorgebouw en de binnenkoer kom je uit op het GELIJKVLOERS met indeling: hal, keuken, eetruimte, toilet, douche en vooral: de cinemazaal met werk-, sfeer- en toneelverlichting. De EERSTE ETAGE bestaat uit 2 afzonderlijke kantoren. De TWEEDE ETAGE heeft links een open kantoor met mezzanine, en rechts een atelier met doorgang naar een vocal booth met mixing room. De geafficheerde verkoopprijs kan verlaagd worden als het pand als eigendom van een vennootschap wordt aangekocht. Meer informatie te verkrijgen bij de makelaar. Opgelet: Wonen in dit pand is omwille van de huidige stedenbouwkundige functie niet mogelijk, hoewel het pand zich ertoe leent in de praktijk. · Vastgoedstyling by Ego & Utopia · geenego.eu · @ego.vertoon

Financiële details

Prijs
€ 360.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 17/11/2020 12:17
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Gent?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!