LOADING...

Kantoor te koop in Kuringen (RAP74046) Gepubliceerd

€ 449.000
Adres verkrijgen Mevrouwhofstraat 4
3511 Kuringen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP74046
Referentie verkoper: 4186317

Bewoonbare oppervlakte
177 m²

Beschrijving

Centraal gelegen kantoorruimte met voldoende parkeergelegenheid vlakbij op -en afritten van de autosnelweg E313 .

Dit recent gerenoveerd gebouw is omgevormd tot modern kantoor met de nodige voorzieningen. Zo werd de voormalige woonkamer tot hoofdkantoor getransformeerd waar er meedere bureau's kunnen geplaatst worden en waarbij ook de nodige elektriciteit en netwerk aansluitingen zijn voorzien. Zelfs een grote vergaderzaal met verstelbaar tafelblad is aanwezig met eveneens inbouwkasten.
Voor het comfort van het personeel is er een moderne keuken met alle toestellen aanwezig. Een toilet en een badkamer vinden we aan de achterzijde met tevens een slaapkamer maar deze kan uiteraard ook als extra bureelruimte in gebruik genomen worden.

Aan de keuken is er nog een polyvalente kamer die u kan gebruiken als bureel, eetzaal, ontspanningsruimte, enz. 
Kortom mogelijkheden genoeg op deze mooie locatie waar u klanten in alle rust kan ontvangen en uw personeel graag zal komen werken alsof het bij hun thuis is.

Daarbij is er nog een gezellig zonnig terras aan de voorzijde, de achtertuin is groot genoeg voor altijd een plekje in de zon te vinden.

Uiteraard kan dit gebouw ook terug als woning in gebruik genomen worden.

Wil u meer informatie over dit kantoorgebouw of wenst u een vrijblijvend bezoek? Bel ons op het nummer Tel 011/96 49 96 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 449.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
1973
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 09/11/2020 01:14
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Kuringen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!