LOADING...

Kantoor te koop in Zaventem (RAP77429) Gepubliceerd

€ 229.000
Adres verkrijgen Marktstraat 25
1930 Zaventem
Kaart
Referentie Immovlan: RAP77429
Referentie verkoper: 4193206

Bewoonbare oppervlakte
100 m²

Beschrijving

Deze gelijkvloerse commerciële ruimte wordt al meer dan 12 jaar gerund als succesvolle kapperszaak. De zaak verhuist en dit pand wordt verkocht.

De inrichting blijft grotendeels aanwezig in het pand, waardoor het pand zich uitstekend leent voor een kapperszaak, een schoonheidssalon, nagelstyliste of iets dergelijks.
Het pand uiteraard ook gebruikt worden als kantoor, winkel, bakker, etc.

Indeling: Grote centrale ruimte waar gewast en geknipt wordt. Hier kunnen meerdere klanten tegelijk gewassen en geknipt worden, er kan dus met meerdere kappers/kapsters gewerkt worden. Er is een bergruimte/kitchenette met ruimte voor een wasmachine, droogkast, koelkast, afwasmachine, koffiemachine, etc.
Aan de andere kant bevindt zich een ruimte met geïnstalleerde infraroodsauna, luxe doucheruimte en relaxzone. Deze sauna zal ook mee met het pand verkocht worden.
Verder vinden we dan nog een aparte WC en een tweede bergruimte waar zich ook de boiler bevindt.

Het pand beschikt over 12m etalage ruimte. Het wordt verwarmd via elektrische accumulatiekachels die 's nachts opwarmen en overdag hun warmte afgeven. Verder zijn er screens voorzien tegen de zon, waarvan de doeken worden verwijderd (deze zijn eigen aan de huidige kapperszaak), maar de systemen blijven aanwezig.

Goede ligging, vlakbij het centrum van Zaventem en de wekelijkse markt en een heeft meer dan 12 jaar een gevestigde waarde gehuisvest.

Contacteer ons via Contacteer of Tel 0498 507 105 voor meer informatie. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 229.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2000
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 26/10/2020 09:19
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Zaventem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!