LOADING...

Kantoor te huur in Merelbeke (RAL73419) Gepubliceerd

€ 1.995
Adres verkrijgen Hundelgemsesteenweg 423
9820 Merelbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAL73419
Referentie verkoper: 2094855

Bewoonbare oppervlakte
220 m²

Beschrijving

Dit ruim en recent kantoorgebouw van 220 m2 is te huur vanaf mei 2020.  Het is uitstekend gelegen in één van de belangrijkste handelsstraten en verkeersaders van Merelbeke.  Dit huurpand is bijzonder geschikt voor personen die een vrij beroep uitoefenen. Denk maar aan makelaars en consulenten allerhande, aan advocaten, architecten en accountants. Uiteraard kunnen ook mensen met een andere zelfstandige activiteit zich hier met succes vestigen. Momenteel doet het gebouw dienst als bankkantoor.Beschrijving van het huurpand: De ruime inkomhall is afgescheiden van de kantoorruimte door een glazen wand. Via de glazen deur bereik je dan de eigenlijke werkruimte. Er zijn ingemaakte kasten voorzien over de volledige lengte van de linker wand. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig.Er zijn een kitchenette en 2 toiletten beschikbaar.De achterkant van het gebouw is eveneens bereikbaar en daar zijn zeker voldoende parkeerplaatsen te vinden.Bij dit pand hoort ook een kelder annex bergruimte. Gsm Tel 0496 299200 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.995
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 24/09/2020 06:08
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Merelbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!