LOADING...

Kantoor te huur in Aalst (RAP73658) Gepubliceerd

€ 895
Adres verkrijgen Pontstraat 21
9300 Aalst
Kaart
Referentie Immovlan: RAP73658
Referentie verkoper: 2313145

Beschrijving

Op een strategische locatie in Aalst bevindt zich dit handelsgelijkvloers van 95m2 in een hoekwoning op de kruising van de Pontstraat en de Klapstraat. Het gebouw beschikt over een handelsruimte uit 2 delen, een keuken, een sanitaire blok met 2 damestoiletten, 2 piscines en 1 herentoilet. Kleine berging en een grote droge Middeleeuwse kelder aanwezig. Het pand ligt rechtover parking “De Burcht” en enkele supermarkten, te midden van het scholencentrum Lyceum, Sint-Jozefscollege, en Dames Van Maria. Ideaal dus als polyvalent gebouw voor dienstensector, verzekerings- of immobiliënkantoor, boetiekwinkel, horeca, kapper-barbier, paramedische sector. De woning beschikt over een etalage bestaande uit 5 ramen. Enkele weetjes: Het gebouw heeft zijn eerste vermelding in het stadsregister in 1714 en is een beschermd monument. Oorspronkelijk had het de naam 'De vijf zinnen', maar toen het werd gekocht door een bakker, werd het omgedoopt tot 'De vijf mastellen'. 15 jaar geleden werd het volledige gebouw gerestaureerd en 1 maand geleden werden de gevel en de ramen opnieuw gereinigd en geschilderd, telkens in samenwerking met Erfgoed Vlaanderen.Op de hoek van de gevel bevindt zich nog een 18e eeuws Mariabeeld in terracotta. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het kantoor B&V Invest. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 895
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/10/2020 07:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Aalst?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!